Site icon Lykten

Er dette beviset på at Trump gjør seg klar til president-valgkampen igjen?

Trumps personlige fly, også omtalt som Trump Force One, ble brukt under valgkampen i 2015, før han vant presidentvalget. Deretter byttet han naturlig nok til det offisielle flyet, kalt Air Force One.

Men nå kommer det ut nye bilder av Trump Force One, med helt ny maling.

Bildene og filmen av Trumps personlige fly som har fått en total overhaling, har naturlig nok fått spekulasjonene til å gå om han snart vil annonsere sitt kandidatur for presidentvalget i 2024 i løpet av denne måneden.

Les også: Sjokkavsløring: Time Magazine innrømmer at en hemmelig kabal manipulerte USA-valget for å stoppe Trump

(Skjermbilde)

Det hjelper selvsagt ikke at Hunter Biden, Joe Bidens sønn, nok en gang har fått sine private bilder og videoer spredt på nettet. Der ser man blant annet Bidens sønn i narkotikarus, naken med prostituerte, der han kjefter på familiemedlemmer og omtaler faren sin som pedofil. Det har kommet ut at Hunter Biden har økonomiske interesser i et kinesisk oljeselskap som hans far nettopp har gitt millioner av fat til.

Les også: New York Times innrømmer at Hunter Bidens laptop er reell

Trump har holdt flere store politiske møter de siste månedene og gitt taler foran tusenvis av velgere i flere delstater. Samtidig har den tidligere visepresidenten Joe Biden gått fra den ene katastrofale målingen til den neste. Hans stadige problemer med å uttale ord og setninger, samt klare tegn på demens, har ikke beroliget massemedia eller det demokratiske partiet. De har nemlig ingen naturlig kandidat etter Biden som vil kunne ta opp kampen mot Donald Trump.

Det kan dermed virke som Trumps vei tilbake til Det hvite hus ligger åpen.

 

Exit mobile version