Site icon Lykten

Europeere kjøper våpen som følge av flyktningbølgen

Årsaken til at nettopp haglegevær er ekstra ettertraktede i Østerrike er at disse ikke krever noen lisens og at folk føler at de er i en akutt situasjon.

Men også andre typer våpen som krever lisens går som varmt hvetebrød over disken og etterspørselen på våpenkursene som kreves for å få søke om andre skytevåpen har nylig økt med 400%, og holdes nå annenhver uke istedenfor en gang hver femte uke som tidligere.

Eksperter mener at den store etterspørselen etter våpen kommer som følge av at europeere nå begynner å bli svært bekymret for de gigantiske mengdene med uidentifiserbare muslimske menn, som i beste militæralder flommer inn i Europa.

FORSVAR: Østerrike og andre nasjoner i Europa har ikke klart å forsvare sine grenser fra hundretusenvis av muslimske menn i militær alder. Mange av disse har falsk eller ingen identitet. Nå har østerrikere begynt å kjøpe opp våpen for å forsvare seg selv ved en eventuell konflikt. (Foto: Masseinnvandring til Europa er ute av kontroll).

Europeere ser nå ingen annen utvei enn å forberede seg på å forsvare seg selv og sine familier, når deres egne lands regjeringer og ordensmakt ikke lenger verken har vilje eller ressurser til å forsvare sin egen befolkning, verken mot importert kriminalitet eller mot regelrett nedbryting av landets grenser.

Ifølge østerriksk politi så har man så langt i år solgt over 70.000 våpen, noe som gjør at det finnes over 900.000 våpen rundt omkring i østerrikske hjem totalt, i landet med en befolkning på rundt 8.5 millioner innbyggere.

– Så og si alle haglegevær er nå solgt, fordi du ikke trenger lisens for å kjøpe dem, sier Thomas Ortner, en talsperson for en våpenselger i Østerrike.

Litt overraskende er det kanskje at kvinner står for en stor del av de nye våpeneierne. De kjøper også store mengder med pepperspray. Dette fordi de nå frykter for sin sikkerhet.

KVINNER KJØPER VÅPEN: Overraskende for våpenbutikkene er at svært mange av de som nå kjøper våpen er kvinner.

Roland Girtler, en sosiolog fra Wien sier imidlertid til britisk media at migrasjon gjennom hele menneskehetens historie har brakt med seg bekymringer, og at mange ser fare med disse innvandrerne blant seg, men at denne frykten er grunnløs.

Våpen i Norge

I Norge kan enn så lenge hvilken som helst lovlydig statsborger bli med i en pistolklubb og etter seks måneders aktivt medlemskap få søke lisens for et håndvåpen.

Norsk politi og politikere presser allikevel på for å gjøre det vanskeligere for lovlydige nordmenn å få tak i våpen for jakt og skytterinteresse, og hvert år innfører man stadig nye restriksjoner og lover. Dette samtidig som tollvesenet så og si har mistet kontrollen over grensekontrollen og hundrevis av uidentifiserbare personer ankommer Norge hver uke.

Exit mobile version