Site icon Lykten

Familie på åtte asylsøkere dømt for å ha gruppevoldtatt tysk turist

Åtte irakiske asylsøkere fra den samme familien er nå dømt for å ha voldtatt en tysk turist i Wien, på nyttårsaften 2015.

Den 28 år gamle lærerinnen, Sabine K., var på ferie i Wien og skulle feire nyttårsaften sammen med en venninne, skriver Daily Mail.

De to kvinnene dro ned til sentrum for å ønske det nye året velkommen sammen med folkemassene.

28-åringen skal ha vært svært beruset og blitt lurt eller dratt med av fire asylsøkere til en leilighet i nærheten. Venninnen hennes oppdaget plutselig at hun var borte, men da var det for sent.

I leiligheten ventet flere asylsøkere og Sabine skal ha blitt voldtatt av en stor gruppe menn. Hun ble utsatt for særdeles krenkende og smertefulle voldtekter av mennene.

I følge helsepersonell skal kvinnen ha blitt voldtatt gjentatte ganger i tillegg til å bli sodomert.

Samtlige av de tiltalte skal ha kommet under den store flyktningbølgen høsten 2015. De skal alle ha kommet til Østerrike via Balkan-ruten.

Kun en av de tiltalte innrømmet å ha voldtatt kvinnen. Han hevdet at han var svært full og at hans muslimske tro egentlig forbød ham å drikke alkohol, men at han gjorde et unntak siden det var nyttårsaften. Han gråt i retten og hevdet at han angret.

Ingen av de andre innrømmet derimot å ha voldtatt kvinnen eller viste noe som helst anger.

Ingen av de dømte asylsøkerne kan utvises fra Østerrike, fordi Irak anses for utrygt for dem å vende tilbake til.

De åtte mennene ble dømt til mellom 9 og 13 år i fengsel.

Exit mobile version