Site icon Lykten

Fjorten somaliere dømt for sex-slaveri i England

En dommer satte spørsmål ved de lokale myndighetene i Bristol, som hadde plassert en sårbar tenåringsjente alene i en leilighet uten tilsyn i et tøft område i byen – noe som førte til at hun skal ha blitt voldtatt og brukt som sexslave av somaliske narkotikaselgere.

Dommer Michael Roach uttalte sin misnøye under domsavsigelsen etter en to måneder lang rettssak, der det kom frem at jenta hadde levd alene i leiligheten og fått minimal oppfølging av barnevernet.

Jenta, hvis liv beskrives som «kaotisk», hadde blitt utplassert i leiligheten i januar av de lokale myndighetene.

Der skal hun ha kommet i kontakt med somaliske menn etter å ha kjøpt cannabis fra dem, og det var ikke lang tid etterpå at somalierne brukte leiligheten hennes som en narkosentral, samt til å voldta henne.

SOMALISKE VOLDTEKTSMENN: Jusuf Abdirizak blir observert på overvåkingskamera mens han bestiller et hotellrom på The Premier Inn i Bristol, hvor han og andre somaliere skal ha gjengvoldtatt en skolejente. (Foto: Swns.com)

«Target» og «Trigger»

Etter en to måneder lang rettssak i Bristol Crown Court, skal seks menn ha blitt dømt for en rekke kriminelle handlinger fra voldtekt til narkotikasalg.

Disse skal være Liban Abdi «Left Back», Mustapha Farah «Greens», Arafat Osman «Left Eye», Idleh Osman «Sniper», Abdulahi Aden «Trigger» og Mustafa Deria.

To andre menn, Said Zakaria «Target» og Mohamed Jama «Magic», ble dømt for narkotikaforbytelser. En niende mann, Gama Mohamed «G» ble frikjent for voldtektssiktelsen.

Etter å ha dømt mennene, skal dommer Roach ha uttalt følgende:

– Forbrytelsene er i hovedsak seriøse seksuelle overgrep mot barn, med bakgrunn i narkotikasalg i Easton, Brighton. Jeg vet at narkotikamiljøet i Bristol skjemmer mange områder i byen. Det ødelegger livet til mange mennesker, ikke bare de som bruker det, men deres familier og barn. Det har blitt sagt mange ganger – og det er sant – det er en avskyelig måte å tjene penger på. Barnet som var utsatt for seksuelle overgrep var 16 år gammel når hun kom til sentrum av Bristol. Hun var en jente med mange problemer. Beslutningen ble tatt å plassere henne i en egen leilighet, uten å følge henne opp, uten venner og familie. Hun kjente ikke til Bristol eller byen i det hele tatt. Hun var isolert og alene. Som følge av dette ble hun etter bare noen få dager utnyttet av de domfelte og deres miljø. De utnyttet henne.

Dommer Roach la også til:

– Jenter i hennes alder – uansett hva de har opplevd – trenger å bli beskyttet av loven. Behandlingen hennes av lokale myndigheter var ekstremt upassende.

Jentas fem måneder i det somaliske narkotikamiljøet i byen tok slutt når politiet kom til leiligheten natt til 17. mai ifjor, på jakt etter en 14 år gammel jente som hadde rømt fra et omsorgshjem.

Når politiet kom til leiligheten fant de begge jentene der, og det viste seg ved nærmere undersøkelser at de var søstre. Den 14 år gamle jenta skal ha blitt funnet gjemt i et kjøkkenskap i bare trusa.

– Hun var veldig oppskaket, med tårer og sminke rennende nedover kinnet. ‘De tvang meg til å gjøre forskjellige ting’, fortalte aktor Anna Vigars om jentas forklaring til juryen under rettssaken.

Jenta skal ha blitt plassert tilbake hos omsorgsmyndighetene. Hennes storesøster skal i politiavhør ha fortalt hvordan hun ble voldtatt på badet av en av de dømte ved navn Abdulahi Aden «Trigger».

Under sin arrestasjon skal Abdulahi Aden «Trigger» ha nektet for å ha voldtatt henne, og sagt han trodde hun var 17 og at hun ville ha sex med ham.

INGEN ANGER: De er bare «møkkete horer» sa Said Zakaria «Target» under avhør om voldtektene.

Møkkete horer som suger p***

En av de dømte, Said Zakaria «Target», skal ha uttalt følgende til politiet under avhør:

– Jentene er bare møkkete horer. Jeg tror at de føler seg brukt, og jeg er ærlig, jeg pleide å snakke med mange jenter i Bristol og jeg vet ikke hvorfor disse jentene nå står frem. De kan dra til helvete, jeg er ærlig nå, men jeg fortalte dem alle at de kan forsvinne. Begge jentene (14 og 16-åringen red.anm) er bare møkkete horer som ble brukt og misbrukt og nå gråter de krokodilletårer, hvem tvang dem til å gjøre noe de ikke ville? Alle vet hvorfor de gjorde hva de gjorde, de kom for å suge p*** og så dra til helvete, det var det de kom for.

En tredje jente som var bekjent av 16-åringen skal også ha blitt voldtatt inne i leiligheten av Gama Mohamed «G».

En fjerde jente, også hun 16 år gammel, skal ha blitt funnet på bilder på  Abdulahi Aden «Trigger» sin mobiltelefon.

IKKE NOE VERDT: Hvite britiske jenter er ikke verdt noe, forteller den nå avdøde småbarnsmoren Laura Wilson. Hun ble gjengvoldtatt over mange år, og så knivstukket og drept av en pakistansk grooming-gjeng.

Følte seg alene

Etter at politiet knuste den somaliske narko- og sexslaveringen, skal jenta som hadde leiligheten ha fortalt at hun på en måte aksepterte å bli seksuelt utnyttet av somalierene fordi hun var ensom og følte at hun måtte ha noen mennesker i nærheten av seg.

Avsløringen av saken i Bristol kommer ikke lang tid etter de sjokkerende avsløringene av de pakistanske sexslaveringene (groomingmiljøene) over hele Storbritannia.

De dømte

UTNYTTET BRITISKE JENTER: 13 av de 14 somaliske menne som nå skal nå være siktet og dømt for seksuell utnyttelse av barn, voldtekt, sexslaveri og narkotikaforbrytelser.

Her er en liste over de somaliske mennene involvert i sexslavehandelen og narkotikaforbrytelsene i Bristol:

Mustapha Farah, 21, Liban Abdi, 22, og Arafat Osman, 20, fikk fengsel i 13 år for å ha betalt for seksuelle tjenester fra et barn og narkotikaforbrytelser.

Abdulahi Aden, 20, fikk fengsel i 13 år for voldtekt og narkotikaforbrytelser.

Mustafa Deria, 22, fikk fengsel i syv og et halvt år for voldtekt.

Odleh Osman, 22, fikk fengsel i 10 år for å ha drevet en barneprostitusjonsring og narkotikaforbrytelser.

Disse har hatt rettssak og avventer dom idag:

Sakariah Sheik, 21, Abdirashid Abdulahi, 21, og Jusuf Abdirizak, 20, ble funnet skyldig i voldtekt.

Mohamed Dahir, 22, ble funnet skyldig i å drive med barneprostitusjon.

Omar Jumale, 20, ble funnet skyldig i ha hatt sex med en mindreårig.

Said Zakaria, 22, ble funnet skyldig i voldtekt og ha sex med en mindreårig.

Mohamed Jumale, 24, ble funnet skyldig i å ha hatt sex med en mindreårig.

Norske medier stille

Ingen norske medier har så langt valgt å omtale saken.

Relatert:

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

Exit mobile version