Site icon Lykten

«Flyktningbarn» mistenkt for gjentatte voldtekter av et barn i Sverige

Overgrepene skal ha skjedd mellom februar i år og helt fram til denne uken. Gjerningsmannen ble pågrepet og avhørt på torsdag.

– Det dreier seg om flere tilfeller av voldtekt mot barn, flere tilfeller av seksuell trakassering og flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn, sier påtalemyndighetenes pressetalsmann Karin Rosander til Fria Tider.

Les også: Danmark: Tre av fire flyktningbarn var voksne

OVERGREP: Såkalte flyktningbarn begår svært mange seksuelle overgrep i de landene de kommer til . I Sverige har voldtektsstatistikken gått gjennom taket. Mange av de som blir voldtatt er mindreårige jenter som må omgås med flyktningbarna enten i nærområdet sitt der de bor eller på skolen sin. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Rosander forteller også at det dreier seg om en gjerningsmann og et barn som er utsatt for kriminelle handlinger.

I følge den lokale nyhetssiden abcnyheter.se er den mistenkte gjerningmannen en «enslig mindreårig asylsøker» som påstår å være 17 år gammel.

Les også: Flyktningbarnet som drepte ansatt på asylmottak i Sverige er voksen

Aktor i saken er svært tilbakeholden om detaljene i saken og vil ikke gå inn på hvilken eventuell relasjon det er mellom gjerningsmann og offer. Flyktningbarnet er begjært varetektsfengslet og saken vil komme opp i morgen.

Relatert:

Exit mobile version