Site icon Lykten

Fox News: Sverige er det 2. mest farlige landet i Europa

Rettfilosofen Eva Vlaardingerbroek blir intervjuet på det svært populære nyhetsprogrammet Tucker Carlson Tonight. Programmet er det mest sette i USA på kabel-TV.

Det var under lørdagens program at Tucker Carlson intervjuet den nederlandske rettsfilosofen, som for tiden er bosatt i Sverige. Vlaardingerbroek sa da at Sverige nå er på andre plass vedrørende våpenkriminalitet.

Rettfilosofen Eva Vlaardingerbroek bor i Sverige. Hun snakker åpenlyst om de problemene og utfordringene landet har. Nylig var hun på det mest sette nyhetsshowet i USA, Tucker Carlson Tonight. (Foto: Twitter).

Sverige skal ha tatt i mot flere flyktninger i forhold til folketallet enn noe annet land i verden sier Carlson. En av konsekvensene er nå at man ser en økning i kriminalitetsstatistikken.

Sverige har gått fra et av de sikreste landene i Europa når det gjelder våpenkriminalitet til det andre farligste, og dette på bare 10 år, sier Vlaardingerbroek. Også ran, voldtekter og drap er alvorlig høyt i vårt naboland.

KRIMINALITET I SVERIGE. By DIYeditor – Own work, CC BY-SA 4.0, 

De som ikke ser eller innrømmer en sammenheng her lever i et elfenbenstårn eller har politiske interesser av at denne koblingen ikke kommer ut, fortsetter hun. Man nevner ikke engang innvandring eller kulturforskjeller når man snakker om den økende kriminaliteten i det offentlige, sier rettsfilosofen.

Du kan stjele, drepe eller voldta og fremdeles bli sett på som et offer i Sverige, sier hun til Carlson. Sverige må begynne å diagnosere problemene. Du kan ikke rette opp et problem hvis du ikke anerkjenner hva som er galt, avslutter rettsfilosofen.

Du kan se Eva Vlaardingerbroek på Youtubekanalen Riks:

Exit mobile version