Site icon Lykten

Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte bevis på grusom tortur av terrorofre i Paris

13. november 2015 stormet tre muslimske terrorister Bataclan teateret hvor det amerikanske bandet Eagles of Death Metal hadde konsert. Rundt 1.500 tilskuere var tilstede når angrepet inntraff.

I det terroristene stormer konsertlokalet roper de «Allahu Akbar» og begynner å skyte på tilskuerne. De kastet også håndgranater inn i menneskemengden.

Skytingen pågår i cirka 20 minutter før terroristene forskanser seg i lokalet med rundt 100 tilskuere som gisler.

Les mer: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 140 drept så langt

Grusomme detaljer

En undersøkelse utført av den franske nasjonalforsamlingen har nå avslørt at franske tjenestemenn har skjult øyenvitne beskrivelser om grusom tortur og lemlesting av ofrene inne på Bataclan under gisseltakingen, som varte i nesten to og en halv time.

IS-terroristene er rapportert å ha stukket ut øynene på sine ofre, kastrert menn, skjært opp kropper og stukket kvinner i underlivet med kniv. Flere av ofrene skal også ha blitt halshugget. Etterforskerne frykter også at IS-terroristene filmet torturen og lemlestingen for senere bruk i IS-propaganda.

Mange av de døde kroppene var så ille maltraktert etter tortur og lemlesting at de pårørende ikke fikk se sine døde. Etterforskerne avdekket også at noen innenfor de franske myndighetene skjulte rapporter og tilbakemeldinger om tortur.

Lederen for etterforskningen, Georges Fenech, leste opp et brev fra en far som hadde fått se sin døde sønn.

Sønnen hadde fått skjært av kjønnsorganet som var stappet inn i munnen hans. De hadde i tillegg åpnet opp magens hans så innvollene stakk ut. Terroristene hadde også stukket ut hans høyre øye og skjært ham i ansiktet.

Til sammen ble 89 tilskuere drept inne på Bataclan under terroraksjonen. Mange andre ble alvorlig skadet.

Det er foreløpig ikke kjent hvorfor franske myndigheter forsøkte å skjule de grusomme bevisene. En teori går ut på de ikke ville skape hat mot den muslimske minoriteten i landet.

Den franske rapporten kommer bare dager etter at det ble avslørt at også tyske myndigheter holdt antallet ofre for seksuelle overgrep i Tyskland på nyttårsaften hemmelig. Istedenfor hundrevis av ofre, er tallet nå justert opp til tusenvis.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Exit mobile version