Site icon Lykten

Ga husly til ulovlig asylsøker – ble voldtatt og drept

BRUTALT VOLDATT OG DREPT: Den amerikanske au-pairen Lauren Mann (25) lot en gambisk asylsøker bo i sin egen leilighet i Wien. Gambieren valgte imidlertid å brutalt voldta Lauren, før han kvalte henne ihjel. Lauren ble funnet blodig og med t-skjorten dratt over hodet i sin egen seng. (Foto: Privat).

Det var arbeidsgiveren til kvinnen som fant henne blodig og med genseren trukket over hodet. 25-åringen var blitt voldtatt og så kvalt, skriver Daily Mail.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere – bedt om å tie stille av med-aktivister

LAUREN MANN. Den amerikanske kvinnen lot gambieren bo hos henne og hun ga ham mat og trygghet. Som takk voldtok og drepte han henne. (Foto: Facebook).

25 år gamle Lauren Mann fra Colorado i USA, jobbet som au pair i Wien og hadde sin egen leilighet.

En gambisk mann som var utvist fra Østerrike bodde sammen med 25-åringen i leiligheten. Politiet har nå pågrepet mannen og identifisert ham som 24 år gamle «Abdou I».

Han ble pågrepet på et asylmottak i Bern i Sveits hvor han hadde søkt tilflukt, skriver den østerrikske avisen Kronen Zeitung.

Les også: Ville hjelpe tiggere – ble gruppevoldtatt

(Foto: Privat).

Sjarmerende

Lauren skal ha møtt mannen da hun jobbet som frivillig og delte ut mat og klær til nyankomne asylsøkere i Wien.

Han fortalte henne at han sto i fare for å bli utvist fra landet. Det var da kvinnen lot gambieren flytte inn i leiligheten hennes, hvor hun ga ham mat og husly.

Abdou I skal ha vært svært sjarmerende og følsom, sier vitner som kjente de to.

Det Lauren ikke visste var at Abdou I allerede var i politiets registre for å ha seksuelt misbrukt en mindreårig jente i Tyskland.

Les også: Ville hjelpe mørkhudet mann i Vestby – ble kidnappet og voldtatt

Exit mobile version