Site icon Lykten

Gjengleder ligger henrettet på åpen gate i Stockholm (video)

Nettsiden Samnytt følger den såkalte klankrigen i Sverige. Det har blitt en fulltidsjobb. På mandag klokken 15.30 ble en tidligere gjengleder henrettet med pistol midt på lyse dagen i det svært innvandrertette ikke-gå området Husby i Stockholm.

Rundt mannen går mange personer som snakker arabisk. De kikker og tar på mannen. De uttaler islamske fraser. Noen roper. Man kunne tro man var i et land i Midtøsten. Men vi er i den svenske hovedstaden.

Noen timer senere skal ytterligere et gjengmedlem ha blitt henrettet i Hjulsta, nordvest i Stockholm. Politiet vet ikke om drapene er koblet mot hverandre.

Flere drap

Noen dager i forveien skal over 100 mennesker skal ha deltatt i et bråk i Gøteborg, der to kriminelle gjenger kjemper om makt. På søndag kveld kulminerte det i et drap, der et gjengmedlem (44) ble skutt og drept. En annen person ble også truffet av kulene, men overlevde.

KLANKRIGER PÅ GATENE I SVENSKE BYER. HER FRA GØTEBORG.

Politiet skal ha brukt store ressurser på å stoppe gjenger og klanmedlemmer i å reise til Gøteborg fra blant annet Skåne, samt fra Tyskland for å delta i bråkene. Samtidig spres videoer fra sammenstøtene på sosiale medier.

Vi er ikke helt ferdige

Men det stopper ikke der. Den samme søndagen som gjengdrapet i Gøteborg fant sted, skal et drapsforsøk ha funnet sted i beryktede gjengbyen Malmø. En gravid kvinne (25) skal ha blitt skutt mens hun satt på en parkbenk med en annen kvinne, og to menn. Kvinnen overlevde og man er ikke sikre på hvem som var målet for skuddene.

Samtidig kommer det ut videoer der gjengmedlemmer truer og oppfører seg aggressivt mot uniformert politi. Sverige nærmer seg Sør-Afrika med stormskritt.

Exit mobile version