Site icon Lykten

Gutter torturert og voldtatt på kirkegård i Sverige. Iraner og nordafrikaner arrestert og siktet.

(Foto: Politiet).

Det var søndag morgen via SOS Alarm, at man fikk inn informasjon at to mindreårige gutter hadde blitt funnet mishandlet på kirkegården ved Solna kirke i Stockholm. Ifølge opplysninger i Aftonbladet hadde guttene, som er mindreårige, blitt utsatt for «torturlignende og krenkende vold», under flere timer. (Aftonbladet, som andre massemedier i Sverige, unnlater å fortelle hvem som sto bak).

Mishandlingen skal ha pågått fra 23-tiden på lørdag kveld, til guttene ble funnet nakne av forbipasserende vitner klokken 08 søndag morgen. Begge guttene skal også ha blitt knivstukket i beina. Det har kommet ut ny informasjon om at guttene også skal ha blitt delvis begravd.

Guttene ble fraktet i ambulanse til sykehus, var ved bevissthet og kunne snakke, skriver politiet på sin hjemmeside. Politiet sperret av plassen der guttene ble funnet og søkte blant annet med hundepatruljen i området. To mistenkte gjerningsmenn ble pågrepet i nærområdet.

RETTSDOKUMENTER. (Faksimile).

De to mennene er nå siktet for kidnapping, grov mishandling, voldtekt og grovt ran. Begge skal være kjenninger av politiet fra før.

Den ene er en 21-årig mann, født i Iran, som kom til Sverige som barn i 2009. Han er dømt for gjentatte forbrytelser i Sverige. Så sent som sist måned ble han dømt til ett og et halvt års fengsel for mordbrann. Det uklart hvorfor han var på frifot med en dom hengende over seg.

Den andre mannen er 18 år gammel innvandrer fra Tunisia, og også han er kjent av politiet og har rulleblad.

Dagbladet via NTB, har skrevet om saken, men utelater også de å informere om gjerningspersonenes etniske bakgrunn.

Exit mobile version