Site icon Lykten

Hans navn var Archie Beston (19)

19-årige Archie Beston koste seg ute i London med venner i februar i år. Plutselig kommer en stor varebil opp på fortauet og kjører med full fart mot uskyldige fotgjengere.

Archie løper til for å hjelpe ofrene for drapsforsøket med varebilen. Da hopper to menn ut av bilen, Tyron Bryan (20) og Finlay Ahwan (21). Tyron Bryan er bevæpnet med kniv og stikker Archie rett i hjertet.

19-årige Archie Beston var høyt elsket av både familie og venner. Han ble brutalt knivstukket i hjertet av Tyron Bryan (20). (Foto: Privat).
DRAPSMANN: Tyron Bryan (20) ble nylig dømt for forsettlig drap og drapsforsøk i britisk rett. Bryan er mørkhudet og offeret var en hvit gutt. (Foto: Politiet).

Politiet og tilskuere forsøker å redde 19-åringens liv, men den unge mannen dør på på sykehuset noen dager senere som følge av stikkskadene. Også en annen person blir knivstukket av Tyron Bryan og måtte behandles på sykehus, men overlevde.

Tyron Bryan ble den 2. oktober funnet skyldig i drap. han ble også funnet skyldig for å ha påført grov kroppslig skade mot det andre offeret, samt å ha båret farlige våpen på offentlig plass.

Finlay Ahwan ble funnet skyldig i forsøk på grov kroppslig skade med kjøretøy og farlig kjøring.

Begge de to mennene skal tidligere være dømt for kriminelle forhold, blant annet for bæring av våpen på offentlig plass.

DØMT: Finlay Ahwan (21) ble dømt forsøk på grov kroppslig skade med kjøretøy og farlig kjøring.  (Foto: Politiet).

Både familien, venner og politiet gir den drepte 19-årige Archie Beston de beste omtaler og skussmål. Han var en kjærlig, snill og omtenksom person, som aldri hadde vært i kontakt med ordensmakten. Spesielt hans mor, Becky, har tatt sønnens drap svært tungt.

«Archie var hele verden vår. Han var elsket av alle som kjente ham. Han var familiens gutt, så glad og han nøt livet. Han var snill og populær, og hadde ingen fiender. Han hjalp alltid alle som behøvde det. Han planla å reise verden rundt og å jobbe i Ibiza denne sommeren – han kunne ikke vente», forteller familien til britiske medier.

Archie var som vi ofte hører i dag, på feil sted til feil tid. 

Les også: VIDEO: Hvor kan man være på riktig sted til riktig tid?

KNIVDREPT AV EN MØRKHUDET MANN I LONDON: Archie Beston ble bare 19 år gammel. (Foto: Privat).
MARSJ FOR ARCHIE OG MOT KNIV-VOLD. (Foto: Twitter).

Motiver for drapsforsøkene på uskyldige fotgjengere og det påfølgende knivangrepet som førte til Archies død er ennå uklart.

Relatert:

Exit mobile version