Site icon Lykten

Hans navn var Jacob Billington

Jacob Billington (23) var ute på byen sist søndag sammen med skolekamerater da han ble uprovosert og brutalt angrepet av en mørkhudet mann med kniv. En venn av Jacob som også ble knivstukket blir behandlet på sykehus.

«Han var morsom, omtenksom og fantastisk person som var likt av alle han møtte», sier Jacobs familie i en kommentar.

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

Les også: Hans navn var Cody Holte

I tillegg til de to 23-åringene, ble ytterligere seks personer knivstukket, fire menn og to kvinner. En 30-årig mann og en 22-årig kvinne er i kritisk tilstand.

Etter at politiet i Birmingham gikk ut med overvåkingsbilder som viser en mistenkt, mørkhudet person, skal en 27-årig mann, Zephaniah McLeod, ha blitt pågrepet mandag morgen i et tettsted sør i byen. Mannen er mistenkt for ett drap og syv drapsforsøk. Han skal ha blitt sluppet ut av fengsel ett år tidligere.

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

SIKTET FOR DRAP: Zephaniah McLeod (27) er nå siktet for drap og syv drapsforsøk. (Foto: Privat).

Det er uklart hvilke motiv gjerningsmannen hadde for sine angrep. Ingen politikere, organisasjoner eller media har brukt mannens mørke hudfarge og drapsofferets hvite hudfarge som tema når de har omtalt saken.

Les også: Hennes navn var Veronica Baker

Les også: Hennes navn var Jordayna Barret

Norske medier har omtalt saken. Dagbladet viser selvfølgelig ikke overvåkingsbildet som britisk politi gikk ut med og britiske medier publiserte. Det ville ikke passet helt inn. Overskriften til Dagbladet var «Jacob (23) gikk feil – døde». Nei, Dagbladet. Jacob verken gikk feil vei eller «døde». Han var akkurat der han skulle være og han «døde» ikke helt ut av det blå. Han ble brutalt drept.

Den samme type retorikk og videreformidling ble brukt av NRK og TV2 da Marianne Haugen ble knivdrept av en somalier i Sarpsborg i juli i år. Og da en norsk 25-årig kvinne ble knivstukket utenfor en Kiwi-butikk i Oslo. «Hun var på feil sted til feil tid», skrev Dagbladet. Noe slikt eksisterer ikke da man blir utsatt for et planlagt drapsforsøk i et påtvunget multikulturelt samfunn. Våre politikere og myndigheter har lagt til rette for slike drap. De er ikke tilfeldige. De er en konkret konsekvens av masseinnvandringen fra ikke-vestlige land. Og det finnes tusenvis av lignende eksempler fra hele Europa på det. 23-årige Jacob Billington kunne vært i live i dag hvis våre makthavere hadde satt sine egne innbyggeres sikkerhet foran sine globalistiske planer og mål.

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

Les også: Deres navn var Laura Ashley og Charles Nicholas Wall

Les også: Hans navn var Robert Kichigin

Exit mobile version