Site icon Lykten

Hans navn var Jay Bishop

Aron «Jay» Danielson, også kjent under navnet Jay Bishop, var i Portland på et pro-Trump møte, da han ble skutt og drept uten forvarsel av en Antifa-aktivist på gaten.

«Vi har en Trump tilhenger her! Hvor? Her? Ja». Så kom to skudd. På bakken lå Jay døende med to skudd i brystet.

HENRETTET PÅ ÅPEN GATE AV ANTIFA; BLM OG BIDEN-TILHENGERE. (Foto: Privat).

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

Drapet ble filmet og er nå spredt på sosiale medier, og dekket av de fleste store mediene. En 48-årig mann, Michael Reinoehl, som åpenlyst kaller seg selv en «anti-fascist» og «100% Antifa» på sosiale medier er mistenkt for drapet og ettersøkt av politiet. Reinoehl skal i juli måned ha blitt pågrepet og siktet for brudd på våpenloven. Han ble imidlertid løslatt og alle siktelser mot ham droppet av retten. På lørdag ble han en drapsmann.

ETTERSØKT FOR DRAP: Michael Forest Reinoehl (48).

Les også: Hans navn var Cody Holte

Bishop var en del av den kristne konservative gruppen Patriot prayer som holder bønnemøter i amerikanske byer for å støtte den sittende presidenten og den amerikanske grunnloven. Deres motto er å bringe kirken ut på gaten i USA. De blir ofte angrepet av Antifa og Black Lives Matter aktivister som i all hovedsak er ateister og ønsker væpnet revolusjon i USA, med en påfølgende kommunistisk stat.

På bildene av Bishop der han ligger døende på bakken kan man også se at han har et lite flagg med påskriften «Blue Lives Matter», med henvisning til støtte til politiet.

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

Les også: Hennes navn var Veronica Baker

På sosiale medier dukket det imidlertid opp innlegg og videoer der man feiret henrettelsen av den kristne Trump-tilhengeren.

Den ettersøkte Reinoehl skal ha vært ute og deltatt i opptøyene og drapsforsøkene på uskyldige mennesker tidligere sist måned. Denne saken kan du lese mer om her.

Les også: Deres navn var Laura Ashley og Charles Nicholas Wall

Black Lives Matter og Antifa-aktivister har drapstruet uavhengige journalister som setter søkelys på opptøyene, vandalisme og drapene deres. 

Les også: Hans navn var Robert Kichigin

Det har vært en rekke brutale drap mot hvite mennesker de siste månedene, som ikke har fått en brøkdel av oppmerksomheten og dekningen av media som George Floyd fikk. Hvorfor?

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

Exit mobile version