Site icon Lykten

Hans navn var Jordan Stevens

Jordan Stevens (23) var på vei til kirken med sin kone; Aileen Stevens i delstaten Tennessee, da de ble påkjørt bakfra under en kollisjon som skal ha involvert flere biler. Da Jordan gikk ut for å sjekke skaden kom bilkapreren Dangelo Dorsey (29) viftende med et håndvåpen.

Dangelo krevde at ekteparet skulle kjøre ham hjem for bytte bil.

Les også: Hans navn var Jacob Billington

JORDAN STEVENS BLE SKUTT OG DREPT.  Stevens (t.h) ble brutalt henrettet foran sin gravide kone av Dangelo Dorsey (t.v). (Foto: Privat).

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

Jordan Stevens ba den bevæpnede kapreren om å ikke skyte hans gravide kone og la henne få bli igjen ved siden av veien, og ta ham som gissel.

Istedenfor skjøt Dangelo Dorsey Stevens i hodet foran sin gravide kone. Deretter tok han Aileen Stevens som gissel og kjørte avgårde – med hennes ektemann død i passasjersetet. Underveis kastet han liket av ektemannen ut av bilen og fortsatte i høy hastighet for å unngå politiet.

Et sted underveis kjørte Dangelo av veien og kræsjet. Der tok han frem pistolen igjen og skjøt seg selv. Aileen Stevens slapp mirakuløst fra det hele med livet i behold.

Politiet forteller at Dangelo tidligere på dagen hadde skutt og drept en 28-årig mann og skadet en annen mens de var ute og kjørte. Skytingen skal ha stoppet trafikken, hvorpå Dangelo skal ha gått opp mot to andre biler og skutt gjennom vinduene på disse for å skaffe seg et nytt kjørteøy, uten hell. Det var da han til slutt kapret bilen til ekteparet og skjøt ektemannen til Aileen i hodet.

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

Dangelo skal ha sittet 10 år i fengsel for andre grove forbrytelser.

Ifølge alternative medier i USA har saken fått liten eller ingen dekning i større amerikanske medier.

Les også: Hans navn var Cody Holte

Les også: Hennes navn var Veronica Baker

Les også: Hennes navn var Jordayna Barret

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

Les også: Deres navn var Laura Ashley og Charles Nicholas Wall

Les også: Hans navn var Robert Kichigin

Exit mobile version