Site icon Lykten

Helvete har fryst over: Stefan Löfven innrømmer at høy innvandring står bak gjengkriminaliteten

STEFAN LÖFVEN INNRØMMER AT MASSEINNVANDRINGEN HAR FØRT TIL HØY KRIMINALITET. (Skjermbilde/SVT).

Nyheten slo ned som en bombe i Sverige da landets sosialdemokratiske statsminister, Stefan Löfven, innrømmet på direktesendt TV at de utenlandske kriminelle klanene som har etablert seg i Sverige er «en gift i samfunnet som må fjernes». Uttalelsen kom i forbindelse med budsjettdebatten på mandag. Men på onsdag gikk statsministeren et steg lenger.

Under partilederdebatten og etterfølgende intervju på den statsfinansierte kanalen SVT innrømmet statsministeren at det finnes en forbindelse mellom den økende og alt grovere kriminaltieten i Sverige, og den eksepsjonelt høye innvandringen som har blitt tillatt å foregå i flere tiår.

«Med en stor migrasjon der vi ikke klarer å håndtere integreringen, følger også risikoen for de problemene som vi ser, det er glassklart», konkluderte Löfven.

I SVT Aktuelt ble statsministeren bedt om å forklare og tydeliggjøre hva han mente at «en stor migrasjon fører til en økt kriminalitet». Det bekreftet Löfven var en riktig tolkning.

«Om man har en migrasjon som innebærer i størrelsesordning at man ikke klarer å håndtere integrasjonen, da blir det slik at vi får sosiale spenninger i et samfunn, og det er ikke bra».

Han bekreftet deretter at det allmenne resonnementet kan anvendes på den situasjonen vi nå ser i Sverige.

«Ja, vi har hatt det, så det er derfor regjeringen som jeg leder har sett til å endre migrasjonspolitikken».  

Kilde: Samnytt

Exit mobile version