Site icon Lykten

Hold på hatten Twitter og Facebook! Trump starter sitt eget sosiale medium!

MEST POPULÆR: President Donald J. Trump og førstedame Melania Trump deltar på Salute to America lørdag den 4. juli, 2020, utenfor Det hvite hus. (Official White House photo by Andrea Hanks)

Den svært populære eks-presidenten i USA kaster nå boksehanskene tilbake i ringen og er klar for ny kamp. En ny rapport bekrefter at milliardæren planlegger å starte en ny plattform på sosiale medier og at den vil bli klar i løpet av noen måneder.

Nyheten kommer kort tid etter at Trump har uttalt at han vil bli det republikanske partiets presidentkandidat for 2024.

«Trump bygger en ny sosial medieplattform og den vil bli klar i løpet av 2-3 måneder», ifølge Jason Miller, som var talsperson for Trumps presidentkampanje i 2020.

Miller forteller til Fox New at plattformen «totalt vil redefinere spillet» og tiltrekke seg millioner av brukere. Nyheten har skapt stort engasjement på sosiale medier, da tusenvis av konservative og republikanske brukere og titalls konservative nyhetsformidlere har blitt slettet de siste årene, akkurat som Trump ble slettet.

Trump ble sensurert av tekno-tyrannene da det ble klart for dem at han var på vei til en klar ny seier som president. Hans Twitter-profil nærmet seg 100 millioner følgere, med ytterligere titalls millioner på Facebook og andre plattformer, som alle slettet ham nærmest samtidig, mens han satt som president.

Alle hans taler og valgmøter fikk millioner av treff på blant annet Youtube, mens hans motkandidat, Joe Biden, knapt klarte å skape engasjement rundt sine få valgmøter. Selv etter at Biden vant valget har hans taler knapt fått interesse og ses kun av en brøkdel av hva det Trump får på Youtube.

De samme plattformene Twitter, Facebook og Google, kastet selv inn hundrevis av millioner av dollar i det demokratiske partiets kampanje og gikk åpenlyst ut med sin støtte til Bidens parti og koalisjon av pressgrupper og venstreekstreme organisasjoner som Black Lives Matter og Antifa.

Men nå kan Trump og konservative politikere få en en egen plattform der sannheten og folkets røst kan få komme ut til allmennheten uten massemedias og venstresidens klamme sensurkåthet.

Exit mobile version