Site icon Lykten

Hollywood-stjerner samlet inn millioner for ofre – brukte 90 prosent på seg selv

EVA LONGORIA. Hollywood stjerner tjener seg nå rike på starte veldedige organisasjoner. (Foto: Lillaaa (CC BY-SA 4.0)

Det lønner seg å være grådig og tjene penger på de svakeste og mest utsatte i samfunnet. Det har en rekke Hollywood-stjerner og demokratiske politikere fått erfare etter at de stakk av med titalls millioner av kroner fra en innsamling for å blant annet hjelpe ofre for seksuelle overgrep i den venstreorienterte filmbransjen.

Ifølge New York Post skal organisasjonen istedenfor å dele ut størstedelen av de innsamlede midlene til ofre for seksuelle overgrep og voldtekter, ha brukt pengene på å berike seg selv og sine allerede velfylte bankkontoer.

Gruppen Time’s Up samlet inn imponerende 3.6 millioner dollar sitt første år, men brukte over 1.4 millioner på lønninger alene, og kun 312.000 dollar fra sitt forsvarsfond på å faktisk hjelpe ofre for seksuell trakassering ifølge avisen som har fått innsyn i skattepapirene til organisasjonen. .

De venstreekstreme politiske aktivistene skal også ha brukt tusenvis av dollar på reklame, promotering og nærmere 1 million på advokatutgifter. Nærmere 60.000 dollar skal ha gått med til reiseutgifter, og 112.000 dollar på et PR-firma. Daily Mail skriver at kjendisene skal ha hatt en konferanse på et spahotell hvor rommene går for opptil 4000 kroner natten.

Det er anbefalt at minst 75 prosent av omsetningen i en innsamlingsaksjon eller hjelpeorganisasjoner skal brukes til oppdraget, og 25 prosent på administrasjon. Her gikk altså 90 prosent på administrasjon og 10 prosent til ofrene.

Blant de involverte i prosjektet er en rekke høytstående kvinnelige Hollywood-kjendiser som Eva Longoria og Ashley Judd, men også profilerte politiske aktivister fra Obamas tid i Det hvite hus som Valerie Jarrett,, Michelle Obamas stabssjef Tina Tchen og ansatte hos venstreekstreme TV-stasjoner som CNN.

Time’s Up sitt styre kan skryte av Hollywood-kjendiser som Brie Larson, Amy Schumer, Reese Witherspoon, Alyssa Milano, Julianne Moore, Mira Sorvino og Padma Lakshmi. Selv Oprah Winfrey er involvert som «synlig ambassadør». Organisasjonen er på sine nettsider og billedbruken svært fokusert på mørkhudede kvinner.

Time’s Up har selvfølgelig også en egen nettbutikk. Der kan man støtte de rike kjendisene i sin dydsposering og fylle opp deres bankkonto ved å kjøpe t-skjorter til 300 kroner eller treningsbukser til 500 kroner, med organisasjonens logo på.

Og trodde du at skandalen sluttet der, så tro om igjen. For i 2019 måtte Time’s Up sin president, Lisa Borders, gå av etter at sønnen hennes ble anklaget for seksuell trakassering. Borders fikk imidlertid over 342.300 dollar før hun måtte gå etter fire måneder, noe som tilsier en årslønn på over 1.2 millioner dollar. Det er godt betalt å samle inn penger for ofre.

Og slik går verden videre i sodoma og gomorra, også kjent som Hollywood.

 

Exit mobile version