Site icon Lykten

Hvit kvinne (57) hardt skadet etter bråk med innvandrere. «Rasist!»

(Skjermbilde / Twitter / Samnytt).

Det er den belgiske dagsavisen HLN som har lagt ut videoen og skriver om den grufulle hendelsen som fant sted på offentlig transport i byen Antwerpen. Hendelsen har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier.

I følge belgiske medier er klippet fra onsdag og viser hvordan en eller flere innvandrere trakasserer en hvit kvinne (57) og anklager henne for å være rasist. Noen av personene som står rundt kvinnen har hijab på seg.

EN KVINNE MED HIJAB VAR EN AV DE SOM OMRINGET DEN BELGISKE KVINNEN DA HUN BLE KALT RASIST. (Skjermbilde).

Videoen viser hvordan forskjellige mennesker dytter på hverandre. Latter høres i bakgrunnen, og noen roper «rasist», hvorpå kvinnen svarer: «Jeg er ikke rasist, han slår meg!».

Etter diskusjonen ser man plutselig at kvinnen ligger blodig utenfor bussen med en alvorlig hodeskade etter et fall, mulig etter å ha blitt dyttet eller overfalt.

Personen som filmer videoen sier at «kvinnen ble kastet av bussen» og at hun skal ha sagt et nedsettende ord om marokkanere. «Se hva som skjedde med henne», før videoen slutter.

(Skjermbilde / Video nederst i artikkelen)
KVINNEN VAR HARDT SKADD ETTER KRANGELEN MED INNVANDRERNE. (Skjermbilde / Twitter / Video under her – OBS sterke bilder).

Politiet i Antwerpen opplyser at man har sett på filmklippet og forsøker å finne ut eksakt hva som har skjedd. Påtalemyndighetene i byen skal ha identifisert en av personene i filmen og avhørt personen. En 36-årig kvinne skal ha blitt sluppet løs, men etterforskningen mot henne fortsetter.

Ingen norske massemedier har skrevet om saken så langt. 

Exit mobile version