Site icon Lykten

«Hvordan man knivstikker en jøde»-video populær blant arabere

Organisasjonen «Motstandere av okkupasjonen på den okkuperte Vestbredden og Jerusalem» sprer i disse juletider en skremmende video på arabiske medier. Videoen viser hvordan man knivstikker og dreper en jøde raskt og effektivt.

Videoen som er ett minutt og 13 sekunder lang, viser hvordan «instruktøren», rolig går opp til sitt «offer» og stikker ham, før han går videre.

STILLBILDE 1: Hvordan drepe en jøde i forbifarten. (Foto: Skjermbilde fra videoen)

En av taktikkene ser ut til å imitere Den islamske stat (IS) sine metoder for å skjære av hoder.

STILLBILDE 2: Hvordan man stikker ned en jøde bakfra. (Foto: Skjermbilde fra videoen)

Instruksjonsvideoen viser at man etter å ha knivstukket offeret, skal vri kniven for å maksimere såret og påføre død.

Israelske nettsider påpeker at de palestinske selvstyremyndighetene og anti-israelske arabere i Jerusalem ikke trenger terror-celler, når «motstandere» bruker sosiale medier for å nå hundretusenvis av arabere i Jerusalem og andre deler av Israel, med et enkelt videoinnlegg.

Jewishpress.com skriver at hele Israel nå betaler en dyr pris, livets pris, etter å brukt et tiår på å «forhandle» med de palestinske myndighetene, mens disse samtidig oppfordrer en hel generasjon til å hate jøder og så drepe dem.

Man nevner også at knivstikkinger utført av arabere mot jøder har økt i stor grad dette året, og at enhver israelsk innbygger er et mulig offer, når disse «motstanderne» utdanner arabere til å bli mordere.

Flere knivangrep i Israel

– 10. november: En 20 år gammel israelsk soldat blir knivstukket utenfor en jernbanestasjon i Tel Aviv. Soldaten dør av stikkskadene på sykehus.

– 10. november: En 25 år gammel israelsk kvinne blir drept på en bussholdeplass utenfor bosettingen Alon Shvut på Vestbredden. To andre personer ble også skadet av knivstikkene.

– 18. november: To palestinere forkledd som ortodokse jøder dreper fire israelske lærere og en politimann med kjøttøkser og kniver i Jerusalem. Ytterligere seks personer skal være skadd.

– 1. desember: En palestinsk jente knivstikker en israelsk mann i nærheten av en jødisk bebyggelse. Han overlever.

– 3. desember: En palestinsk mann hogger etter kunder inne på et kjøpesenter i Israel. To personer blir skadet. (Se video under).

Relatert:

– Muslimer ramponerte jødisk bydel i Paris

– Muslimer stormet fullsatt synagoge i Paris

– Selvmordsbomber i Bulgaria identifisert

Exit mobile version