Site icon Lykten

Ibrahim Badra arrestert for drapsforsøket på svensk politimann og familien hans

Ibraheem Badra har bostedsadresse i et av Sveriges 55 såkalte «utenforskapsområder», der svenske myndigheter har gitt opp kampen om å opprettholde lov og orden. Her regjerer ikke-etnisk svenske gjenger med narkotikasalg, menneskesmugling, islamisme, grov kriminalitet, skyting på åpen gate, bombeangrep, samt angrep på politiet, brannvesen og ambulanser, om de skulle komme inn på «innvandrernes» områder.

Politiet gikk inn i et slikt område i Gøteborg, kalt Angered, på onsdag og hentet ut Ibraheem Badra. Badra skal være velkjent av politiet fra før og er dømt for en lang rekke grove forbrytelser.

Les også: Dobbeltdrap i beryktet bydel – politiet angrepet da de ankom drapsplassen

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

MULTIKRIMINELL: Som mange andre ikke-etniske svensker i ghettoene i de svenske byene lever Ibraheem Badra av grov kriminalitet. Allikevel får han leve på de svenske skattebetalernes penger og fortsette å terrorisere sitt nye land. (Foto: Privat).

Les også: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil full av betjenter

Det er uklart hvorfor Badra befant seg i Västerås og hvilke motiv han hadde for å forsøke å drepe politimannen og hans familie.

Det spekuleres at drapsforsøket kan ha sammenheng med svenske politimyndigheters innsats for å ta tilbake ghettoer og utenforskapsområder og at de kriminelle utenlandske gjengene nå kjemper imot dette.

Gjengene benytter seg blant annet av angrep mot politistasjoner og politibiler med bomber og granater, det skytes med skarp ammunisjon og automatvåpen mot politistasjoner og politimenns hjem, samt at politimenn trues på livet utenfor arbeidsplassen når de beveger seg i sitt nærområde utenom arbeidstid.

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

Den multikriminelle Ibraheem Badra nektet for drapsforsøket da han ble fremstilt for fengsling.

Les mer i Frieords første omtale av saken her:

Exit mobile version