Site icon Lykten

Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

Det var under en preken ved Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem hvor Sheikh Muhammad Ayed tok opp asylstrømmen som nå rammer Europa.

Han hevdet at Europa er gjennomsyret av «hat mot muslimer», men konstaterte nokså hånfull at de europeiske folkeslagene har sluttet å føde barn.

– De skulle ønske vi var døde, men de har mistet sin fruktbarhet.

Sheikh Muhammad Ayed oppfordret deretter muslimske innvandrere til å få barn med europeiske kvinner.

– Vi skal gi dem fruktbarhet! Vi skal avle barn med dem, for vi skal erobre deres land. Uansett om dere liker det eller ikke, o tyskere, o amerikanere, o franskmenn, o italienere, sa han i prekenen.

Imamen avsluttet med et ytterligere truende budskap til europeerne, med henvisning til de muslimske innvandrerne og deres eventuelle barn med europeere.

– Ta imot flyktningene. Vi vil snart samle dem sammen i det kommende kalifatets navn. Vi kommer til å si til deg: Det er våre sønner. Send dem til oss, eller så sender vi våre armeer mot dere, avsluttet han.

Italias nåværende fødselsrate er på bare 8,4 barn per 1000 innbygger, noe som er det laveste siden 1861. Det ser nesten like ille ut for resten av Europa, der befolkningen kun øker som et resultat av innvandringen fra den tredje verden. Fødselsraten er derimot betydelig høyere i de afrikanske og arabiske landende der de fleste av flyktningene kommer fra.

Exit mobile version