Site icon Lykten

Innvandrere omringet mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren

Saken som nå etterforskes av politiet i hovedstaden Helsingfors, dreier seg om en gjeng med utenlandske menn som skal ha omringet en mor og hennes mindreårige datter.

De mistenkte gjerningsmennene skal ha lykkes ved å skille moren og datteren fra hverandre og så ha begynt å forgripe seg på datteren. Blant annet slikket mennene på jentas hals og ansikt.

Da moren forsøkte å hjelpe sin datter ble hun mishandlet.

Les også: 14-årig jente voldtatt av flyktningbarn i Finland

ANGREPET I TYSKLAND: Overgrep i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Sverige og flere andre europeiske land fant sted på nyttårsaften. På bildet kan vi se en 18 år gamle jente som var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Saken etterforskes som et seksuelt overfall og mishandling. Fram til slutten av forrige uke hadde syv politianmeldelser vedrørende seksuelle overgrep i hovedstaden på nyttårsaften kommet inn. Det har kommet enda flere anmeldelser siden da.

Ifølge politiet i Helsingfors så var seksuelle overgrep på gaten og gruppevoldtekter et ukjent fenomen på gater og torg i byen før masseinnvandringen startet ifjor.

Da kom 32.000 flyktninger og asylsøkere til landet som en del av migrasjonsbølgen fra Midtøsten og Afrika.

Relatert:

Exit mobile version