Site icon Lykten

Islamister vil starte asylmottak i Sverige

I fjør kjøpte de to islamistiske foreningene Ibn Rushd Studieförbund och Islamiska Förbundet den idyllisk beliggende Granhedsgården utenfor Katrineholm. De satser nå på å tjene penger på den lukrative asylindustrien.

I et blogginnlegg kalt «Svindlande affärer» går den sosialdemokratiske debattøren Johan Westerholm igjennom hendelsene rundt det planlagte asylmottaket.

Administrerende direktør for Granhedsgården AB er muslimen Omar Mustafa. Han er tidligere kastet ut av partiledelsen hos Sosialdemokratene siden hans koblinger til islamistiske miljøer ble for pinlig for partiet. Mustafa er også forbundsleder for Ibn Rushd og leder for det Islamske Forbundet.

Tidligere i uken avslørte avisa  Katrineholmskuriren at Granhedsgården nå bearbeider Migrationsverket for å få tillatelse til å starte et asylmottak på gården. Så langt har de imidlertid fått avslag på sine søknader.

Men Westerholm skriver at det er pikant at Mustafa Tumturk, som leder Granhedsgårdens forhandlinger med Migrationsverket, har tette kontakter inn i regjeringen. Hans svoger er nemlig en annen kjent islamist, Bostedsminister Mehmet Kaplan, i den svenske regjeringen for Miljøpartiet De Grønne.

En annen person som figurerer i det islamistiske nettverket rundt Granshedgården er den tidligere riksdagspolitikeren for Moderatene, Abdirizak Waberi. I Svensk TVs dokumentar «Slaget om muslimene» fra 2009 fortalte Waberi at han ønsket å leve i en islamistisk stat. En stat der politikken blir styrt etter koranen og der man har rett til å slå sine koner, ungdommen ikke skal få danse til popmusikk eller få lov til å ha kjærester.

Exit mobile version