Site icon Lykten

Italiensk jente ble kuttet i biter av afrikanske migranter mens hun levde

(Foto: Privat).

En av de mest sjokkerende rapportene som har kommet ut av rettssaken etter mordet av den italienske tenåringen Pamela Mastropietro, er at jenta kan ha blitt skåret i biter mens hun fremdeles var i live.

Avsløringene har kommet fra vitneutsagnet til Vincenzo Marino mot den siktede, Innocent Oseghale, en nigeriansk narkotikaselger som italienske myndigheter mener drepte den 18-årige italienske jenta i fjor.

(Foto: Politiet).

Marino skal ha blitt arrestert og var i fengsel samtidig som Oseghale og skal ha overhørt Oseghale snakke og innrømme drapet til andre medfanger.

Marino sier at den nigerianske narkotikaselgeren knivstakk den italienske jenta rett etter at han hadde sex med henne. «De kranglet, de dyttet på hverandre, Oseghale knivstakk henne i leveren og etter det første knivstikket så falt Pamela til bakken», sa Marino i retten.

BLE PARTERT LEVENDE: Den 18-årige jenta ble hektet på narkotika av nigerianske gjenger som oppholdt seg ulovlig i landet. Nå går rettssaken i Italia mot mannen som knivdrepte og parterte jenta. (Foto: Privat).

Vitnet fortalte videre at nigerianeren gikk for å hente en annen afrikaner for å hjelpe ham å bli kvitt jentas kropp. Da de kom tilbake var de overbeviste om at hun var død og begynte å sage over jentas føtter. Men da rykket 18-åringen til og forsøkte å lage lyder. Nigerianeren knivstakk henne da ytterligere ganger.

Ifølge vitnet skal Oseghale ikke ha navngitt medhjelperen sin. «Han skal ha vasket kroppen til den unge italienske jenta med blekemiddel, for å dekke over om dødsårsaken var en overdose eller drap».

«Oseghale skal deretter ha sagt at det var en søppelsekk i kjøleskapet, men jentas kroppsdeler passet ikke inn i den, så de måtte dele henne i flere biter og putte henne i to kofferter», sa Marino i retten.

Koffertene, som ble satt igjen på siden av en vei, ble oppdaget i februar i fjor i det italienske tettstedet Pollenza, og skapte et nasjonalt opprør. En av de mest grusomme detaljene var at politiet og rettsmedisineren ikke fant hjertet eller kjønnsorganene på liket av den unge jenta.

Det skal også ha vært årsaken til at en italiensk mann som kjente offeret åpnet ild mot afrikanske narkotikaselgere i tiden etter at drapet fant sted. Skytingen fikk internasjonal oppmerksomhet i vestlige medier, mens drapet på den unge italienske jenta fikk liten eller ingen oppmerksomhet.

Kort tid etter at det parterte liket av 18-årige Pamela Mastropietro ble funnet i koffertene, skal en annen ung jente, Desiree Mariottini, blitt funnet død av en overdose i hovedstaden Roma. Aktoratet arresterte flere afrikanske migranter i forbindelse med hennes død og anklaget dem for å ha voldtatt 16-åringen, som førte til at hun overdoset på narkotiske stoffer.

En rekke afrikanske narkotikaselgere som oppholder seg ulovlig i landet har vært pågrepet og avhørt i forbindelse med det brutale drapet på den 18-årige jenta.

Les en detaljert beskrivelse av saken Fra Frieord:

En nigeriansk mann, Innocent Oseghale (29), ble arrestert tidligere denne uken av det italienske politiet etter at kroppen til den 18 årige jenta Pamela Mastropetro ble funnet kuttet opp i biter og etterlatt på veien. Deler av kroppen hennes ble funnet i flere kofferter, skriver avisen Il Giornale.

Politiet i den nærliggende byen Macerata klarte å identifisere den nigerianske mannen i forbindelse til drapet etter å ha sett på overvåkingsbilder fra området der mannen bodde.

Etterforskere sier at den 18 år gamle jenta skal ha bodd på et senter for rusavhengige siden oktober i fjor, men plutselig hadde forlatt senteret mandag denne uken. Etter å ha sett på flere overvåkingsvideoer fra området og snakket med vitner, så klarte politiet å identifisere den 29-årige nigeraneren som den siste personen 18-åringen var i kontakt med mens hun var i live.

Politiets tekniske etterforskere fra hovedstaden Roma ble sendt ut for å undersøke boligen til nigerianeren, som oppholdt seg i landet på et utløpt visum. Der fant de blant annet klær som tilhørte offeret. Flere av plaggene skal ha vært fulle av blod.

 

Skjebnen til Pamela Mastropietro har noen likheter med saken om den amerikanske au-pairen Lauren Mann som ble drept av en gambisk migrant i den østerrikske hovedstaden Wien i begynnelsen av 2016. Den unge jenta ble drept etter at hun lot den unge asylsøkeren få bo i leiligheten hennes for å unnslippe å bli deportert.

Les også: Ga husly til ulovlig asylsøker – ble voldtatt og drept

Drapet i Italia er bare ett av en rekke drap utført av asylsøkere og ulovlige migranter etter at flyktningkrisen tok til i 2015. Et av de mest omtalte drapene fant sted i 2016, da studenten Maria Ladenburger ble voldtatt og drept av et påstått «enslig flyktningbarn» fra Afghanistan. I rettssaken som fant sted i 2017 kom det frem at det var mer sannsynlig at drapsmannen var 33 år gammel.

Les også: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten av Maria (19) i Tyskland

Den italienske Kriminologen, psykiateren og kirurgen Alessandro Meluzzi, analyserer det forferdelige mordet på den 18-årige Pamela Mastropietro, som ble funnet i partert i to kofferter for noen uker siden.

Meluzzi mener at det er den nigerianske mafiaen som er den mest hensynsløse i hele verden som ligger bak det forferdelige mordet og at de er på sterk fremmarsj i Italia.

«Vi har funnet at Pamela saken ligner på de metoder som den nigerianske mafiaen bruker i Nigeria og andre steder», sier han.

«Det er rutine å partere sine offer, og i blant spise kroppsdeler», sier han videre.

Den parterte kroppen ble funnet i to kofferter for noen uker siden i den italienske byen Macerata. Nakken, kjønnsorganet og hjertet var borte. Tre nigerianske immigranter ble arrestert for mordet og parteringen.

«At hjertet var borte overrasker ikke», sier Meluzzi.

«Barnesoldater i Sierra Leone spiste menneskelige hjerter for å få mot, sier han, og i den nigerianske mafiaen er ikke rituell kannibalisme et unntak men en regel».

«Dette er normale ting for dem, men her våger ingen å prate om det, uten frykt for å bli kalt rasist. Vi bør bli vant til disse tingene, det er bare toppen av et isfjell som kommer til å bli større», sier han.

Exit mobile version