Site icon Lykten

Jages over hele verden for bestialsk mord

Den 33-årige somalieren er mistenkt for å ha myrdet en annen mann på åpen gate i Stockholm den 3 november 2012, men han er ennå ikke pågrepet. Nå ber politiet i Sverige om publikums hjelp med tips som kan føre til at Omer Ali Abdillahi blir pågrepet.

Ettersom Omer er etterlyst som mistenkt for en grov kriminell handling så kan ha bli pågrepet av hvem som helst – med den makt som måtte behøves. Politiet, som har etterlyst Abdillahi via Interpol, fraråder allikevel publikum ifra å gjøre det.

– Jeg råder ingen å personlig pågripe noen på Ikaroslisten, sier Kristoffer Mueller, sjef for politiets internasjonale seksjon, i en kommentar til svenske medier.

Ikaroslisten er svensk politi sin «mest ettersøkte-liste» og inneholder i stor overvekt utenlandske kriminelle som er etterlyste for svært grove forbrytelser som væpnet ran og drap.

Mordet som Abdillahi nå er siktet for var særlig bestialsk og ble utført i bydelen Kungsholmen. Offeret ble først angrepet med knyttneveslag og så utsatt for vold med et slagvåpen. Til slutt skal han ha blitt knivstukket flere ganger i hodet med en kniv av den 33-årige somalieren.

Vet du hvor han finnes? Ring svensk politi på (+46) 11414 eller send dem en epost på fast@rkp.police.se.

Exit mobile version