Site icon Lykten

Kampanje på nettet krever endring av det svenske flagget

En underskriftskampanje ber Sveriges statsminister, Stefan Löfven, om at man tar vekk det «støtende» svenske flagget nærmer seg det antallet signaturer som kreves for innlevering.

Kampanjen trender nå på Twitter under #ForBetterSweden

Det svenske flagget er en konstant påminnelse av vår mørke og undertrykkende fortid. Flyktninger og migranter tvinges til å leve under et kristent kors, et symbol på korsfarerne og nedslaktingen av millioner av uskyldige islamske liv i Sveriges fortid, noe som gjør dem ukomfortable, uvelkomne og utrygge, kan man lese i omtalen.

Sverige bør være et trygt sted for alle.

Det er ikke umulig, og det har blitt påpekt at kampanjen er et resultat av såkalt «trolling» gjort av 4Chan, en gruppe som bedriver røveri og humor på nettet. Men samtidig er kravet i underskriftskampanjen helt innenfor det venstresiden og svenske politikere ville kunne komme på å si i dagens politiske klima i vårt naboland.

Det har allerede blitt krevd av en svensk biskop at man fjerner alle kristne kors fra kirkene for å blidgjøre muslimene og biskopen tilbød sågar å gjøre om kirkerom til muslimske bønnerom.

Det ironiske i den historien er at biskopen, en lesbisk kvinne ved navn Eva Brunne, ville blitt henrettet hvis hun besøkte et land der man praktiserer en bokstavtro versjon av koranen.

Et tyrkisk-inspirert flagg ville på en måte være en passende tilpassing til muslimenes overtakelse av landet, stjernen og halvmånen er et symbol på det ottomanske riket, som beleiret og underla seg store deler av det kristne Europa i midten av forrige århundre.

Sveriges kultur er i ferd med å forsvinne raskt, og forrige måneds nyhet om at svenske myndigheter nå vil tillate islamske terrorister å returnere tilbake til landet og få boliger, utdannelse og jobb, viser at Twittertrenden om flaggendring like godt kunne være sann.

Men det stopper ikke der. Den siste nyheten fra Sverige om at «melk er rasistisk», kan kanskje gi innsikt i hvor listen ligger.

Relatert:

 

 

Exit mobile version