Site icon Lykten

Kaos på grensen til USA – tusenvis bor under åpen himmel (video)

USAs tid som en selvstendig, uavhengig og samlet nasjon er over. Ifølge Tucker Carlson så har det siden 1990 kommet over 100 millioner migranter, både lovlige og ulovlige, over grensene. Enkelte kilder og politiske kommentatorer påstår at det er minst 30 millioner ulovlige migranter i USA, men at tallet kan være ennå høyere. Det vil si de lever uten offentlige og offisielle papirer. Hele livet deres er bygd på et lovløst opphold. Allikevel har mange av dem tilgang til førerkort, helsetjenester og deres barn går på offentlig skole. De som er kriminelle, utover det å oppholde seg ulovlig i landet, slippes ut i samfunnet igjen etter fengsel av et korrupt rettssystem gjennomsyret med politiske aktivister fra politiet til dommere.

Les også: FN hyller Biden som vil bringe fire ganger så mange flyktninger til USA som Trump ønsket

Les også: Folkemordet på hvite i USA fortsetter

Nå ønsker Joe Biden og demokratene å gi alle ulovlige migranter amnesti, inkludert de som er registrert som gjengmedlemmer. Alle kluter sette inn for å omgjøre USA demografisk slik at demokratene vinner alle fremtidige politiske valg. De kan ikke risikere en ny Trump eller republikansk president.

Les også: CNNs TV-anker: «Færre hvite mennesker er spennende»

Den siste måneden har nye titusenvis av ulovlige migranter fra blant annet Haiti karret seg over grensen og oppholder seg under broer og ute i det åpne landskap i delstaten Texas. Haiti er en øy i det karibiske hav. Hvordan kom disse tusenvis av haitiere seg på transportmidler over til det amerikanske kontinentet, gjennom en rekke nasjoner og over grensen inn i USA?

De vil etter all sannsynlighet få oppholdstillatelse av en eller grunn demokratene finner på. Klimaflyktninger mest sannsynlig. Men så er spørsmålet, hvor skal de bo? Hvor skal de arbeide? Hvor skal deres barn gå i barnehage eller skole? Hvor skal de få helsetjenester og operasjoner? Hvem skal betale for deres velferdstilbud? Amerikanere mister sine rettigheter og trygge land, men ikke nok med det. Landet lider av en fryktelig narkotika-epidemi og påfølgende arbeidsledighet etter koronakrisen. Nesten all narkotikaen kommer via de åpne grensene i sør, med blant annet de ulovlige migrantene vi nå ser i tusentallet på videoene i denne artikkelen. Og myndighetene har i følge Tucker Carlson ikke pålagt de ulovlige migrantene å fremvise papirer på koronavaksine.

Les også: Nær 1.000 skyteepisoder i Joe Bidens USA – på en uke

Alle bremsene er frakoblet. Og gasspedalen er trykket i bunn.

Det vil være et skue da den engang så mektige nasjonens tipper over og synker i havet.

Les også: Sjokkavsløring: Time Magazine innrømmer at en hemmelig kabal manipulerte USA-valget for å stoppe Trump

Exit mobile version