Site icon Lykten

Klaget på at læreren var «islamofob» og drepte av kjærlighet til islam

Læreren skal ifølge avisens kilde ha spurt om hva elevene tenkte om at noen ville lage en bombe og sprenge folk i luften. Det var tilstrekkelig til at han ble kalt islamofob av elevene.

Hvorfor ble han så selv en selvmordsbomber? «Av kjærlighet til islam», forklarer søsteren hans Jamona Abedi til en annen engelsk avis, The Telegraph. Hun bor i den libyske hovedstaden Tripoli. På avisens spørsmål klarer hun ikke å fordømme den morderiske handlingen, skriver The Telegraph, men forklarer den i stedet med hevnmotiv og kjærlighet til sin religion.

Den unge massemorderen ble født i Manchester i 1994 og var en av minst fire barn som vokste opp i et hushold med islamske jihad-forbindelser; Hans far var et fremtredende medlem av den libyske islamske kampgruppen (LIFG), som ble forbudt i Storbritannia for over ti år siden, og som hadde kjempet for å kaste oberst Muammar Gaddafi, skriver avisen.

Venner har beskrevet ham som en typisk tenåring som støttet Manchester United og likte fester, drakk og røykte cannabis. Han fikk kallenavnet Dumbo for sine store ører.

Les også:
Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa
Morrissey med knallharde angrep på britiske politikere etter Manchester-terroren
Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) står bak terroren i Manchester
Bombeterror i Manchester – 22 drept, inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Exit mobile version