Site icon Lykten

Konservativ politiker ble fratatt muligheten til å bruke telefonen sin

Laura Loomer (27) har vært en konservativ politisk aktivist i en årrekke. Hennes spontane og spektakulære politiske aktivisme har gjort henne til et kjent navn i den amerikanske politikken. Hun var tidligere kjent for å jobbe undercover for Project Veritas og avslørte hvordan den politiske venstresiden, massemedia og de store sosiale mediene jobbet bak kulissene for å fjerne konservative politikere, aktivister og brukere fra det offentlige bildet og debatten.

For sitt politiske engasjement har hun blitt utestengt fra følgende sosiale medier og tjenester:

Nylig gikk Laura Loomer til valg i sitt distrikt i Florida. Og vant. Uten alle disse tjenestene. Med unntak av den siste tjenesten, Xfinity som tilbyr innbyggere i Florida telefontjenester. De sperret henne fra å bruke mobilen sin mens hun stilte som kandidat. Å utestenge, sabotere og fjerne telefontjenester for sine kunder er en svært alvorlig sak. I særdeleshet for en politiker som er med i kampen om seter i den amerikanske kongressen.

Dette avslører at den dype sumpen, med demokratene og deres medspillere innen media, akademia og teknologiselskapene på slep vil gjøre alt de kan for å stoppe Donald Trump og hans parti i november. Men Laura Loomer har vist at det fremdeles er en sjanse for å redde USA fra den kulturmarxistiske bølgen som bygger seg opp. Til en viss grad med nye og uavhengige sosiale medier som Parler. 

Exit mobile version