Site icon Lykten

Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

Det er Wikileaks som står bak avsløringen, ved å lekke ut notater av taler som Clinton har holdt.

Talen skal ha blitt holdt i en privat sammenheng for storbanken Goldman Sachs i juni 2013, skriver den Hong Kong-baserte avisen SCMP.

– Vi kommer til å omringe Kina med missilforsvar. Vi kommer å sende mer av vår flåte til området, tordnet Clinton.

MISSILFORSVAR: Presidentkandidat for Demokratene, Hillary Clinton, truet i 2013 med å sette opp et missilforsvar rundt Kina. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Anledningen var at hun var misfornøyd over at Kina ikke hadde lykkes å sette en stopp for sitt naboland Nord-Koreas forsøke på å utvikle kjernevåpen.

– Kom igjen Kina! Enten får dere kontroll på dem, ellers tvinges vi å forsvare oss mot dem, sa Hillary Clinton.

Den kinesiske regjeringen er sterke motstandere av USAs missilforsvar som har som mål å skyte ned missiler med kjernekraft. Anledningen er at Beijing opplever systemet som rettet mot Kina ettersom landet er en kjernevåpen-stat.

Les også: VIDEO: Hillary som rasist, homo-motstander og for mur mot Mexico

Vil gå til krig mot Iran og Russland

Hillary har tidligere blitt avslørt av Wikileaks. Blant annet skal hun under en diskusjon uttalt at hun ønsket å dronedrepe Wikileaks-lederen Julian Assange.

Hillary Clinton var også utenriksminister da USA gikk inn i Libya i 2011 og startet det som er dagens flyktningkatastrofe. Og som har ført til utallige terrorangrep over hele Vesten.

Clinton har også uttalt at hun ønsker å angripe Iran hvis hun blir president:

– Hvis jeg blir president så vil vi angripe Iran… vi kommer til å totalt utslette dem.

Presidentkandidaten for miljøpartiet i USA, Jill Stein, uttalte nylig at hun er mer redd for Clinton enn for Trump, da hun mener at Clinton ville kunne starte en krig med Russland og være villig til å bruke kjernekraftvåpen.

Stein sier at begge kandidatene er farlige, men at det er Hillary Clintons politikk som vil føre USA inn i en potensiell tredje verdenskrig og at Trump ikke ønsker krig, men vil forhandle og snakke med Russland.

Tidligere president i Russland, Mikhail Gorbatsjov har nylig uttalt at vi i dag er nærmere en atomkrig enn vi noensinne har vært.

Relatert:

Exit mobile version