Site icon Lykten

Kriminelle gjenger avslørt med torturcontainere

Åpne grenser, masseinnvandring, Schengen-område, EU, FN og rødgrønne politikere har åpnet våre vestlige samfunn og konsekvensene er skremmende.

Nederlandsk politi har funnet det som beskrives som et «fengsel i underverdenen», med et torturkammer gjemt inne i syv shippincontainere. Her har de kriminelle tatt med sine fiender eller andre de ønsker å få ut informasjon av eller skremme. Containerne var lydisolerte og dekket med folie som vil gjøre dem usynlige for termiske kameraer. Samtlige containere hadde håndjern skrudd fast i taket og på gulvet. I midten av en av dem var det satt opp en tannlegestol.

(Stillbilde / Politiet)
(Stillbilde / Politiet)
(Stillbilde / Politiet)
(Stillbilde / Politiet)

Funnet av torturcontaineren kom i forbindelse med at politiet i Europa nå har hacket det krypterte telefonsystemet EncroChat. Det har ført til over 800 pågripelser over hele kontinentet. 

Torturcellene hadde også kopier av politiuniformer og utstyr for å lure folk til å tro at politiet stoppet dem, for en eventuell kidnapping på veien. Man fant også gruoppvekkende utstyr, som skjæresaks, en sag, skalpeller og tenger.

(Stillbilde / Politiet)

Kriminelle nettverk i Norge

Norsk politi har avslørt at de har vært involvert i avsløringen av de kriminelle nettverkene etter hackingen av Encrochat. Flere av «de tunge kriminelle miljøene med internasjonale knytninger», som opererer i Norge er involvert med Encrochat og det vil naturlig nok kunne føre til pågripelser også her i Norge. Man ønsker imidlertid ikke å røpe noe mer av hensyn til pågående etterforskning.

Fra NRK:

I Frankrike fikk de tilgang til flere tusen kriminelles meldinger i perioden mars til juni i år.

I Nederland skal funnene ha ført til betydelige resultater: 60 personer har blitt arrestert og 10 tonn kokain, 70 kilo heroin, 12 tonn cannabis, 1,5 tonn metamfetamin har blitt beslaglagt.

Politiet har også beslaglagt flere dusin automatvåpen, dyre klokker, 25 kjøretøy og 20 millioner euro i kontanter.

(Stillbilde / Politiet)
Exit mobile version