Site icon Lykten

Kvinne ble overfalt og ranet av asylsøkere – fikk beskjed av politiet å farge håret mørkt

En ung kvinne som studerer i den østerrikske hovedstaden Wien opplevde nylig å bli grovt overfalt og ranet på sine verdisaker.

Hendelsen fant sted da hun sto og ventet på et tog ved S6-linjen på byens sentralbanestasjon Westbahnhof station.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere

20-åringen som ble overfalt av fire asylsøkere fortalte avisen Heute hvordan hun følte seg totalt hjelpesløs.

– Jeg sto på perrongen og ventet på et tog, da en mann kom frem og snakket til meg på et fremmed språk. Han begynte deretter å stryke hendene sine gjennom håret mitt og gjorde det klart at i hans kulturelle bakgrunn så fantes det knapt noen blonde kvinner. Jeg ba ham gå vekk, og det gjorde han for en kortere stund.

– Men det var bare for å hente vennene sine, og en liten stund senere kom han tilbake med tre andre menn. De stjal min veske og tok kredittkortene mine.

Og som om det ikke var nok, så avsluttet mennene ranet med å svært voldelig overfalle kvinnen til hun falt i bakken, før de løp avgårde.

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

OVERFALT PÅ PERRONGEN: Ifølge Sabine (20) skal ingen ha kommet henne til unnsetning da hun ble overfalt og ranet på det som normalt er en svært trafikkert stasjon.

Den 20 år gamle studenten forteller at fra hva hun forstod, så kom de fra Afghanistan. Hun forteller også at ingen kom henne til unnsetning da hun lå med store smerter på perrongen.

Etter å ha blitt behandlet på et sykehus for sårene i hodet, skulderen og albuen, samt ryggen og hoftene, så gikk kvinnen til politiet for å anmelde forholdet.

Men Sabines fortvilelse snudde til sinne da politiet istedenfor å ta saken på alvor og vise forståelse, fortalte henne at hun burde farge håret svart og at hun ikke burde ha reist alene etter klokken 20 på offentlig transport.

SE VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

MISHANDLET: Overfall og mishandling av kvinner i Europa har økt svært mye etter flyktningbølgen tok til. Her et bilde av en 18 år gammel ung tysk kvinne som ble seksuelt antastet, forsøkt ranet og så slått brutalt ned av innvandrere i den tyske byen Stuttgart på nyttårsaften. (Facebook).

Sabine forteller videre:

– Først var jeg redd, men nå er jeg mer sinna enn noe annet. Etter angrepet så ble jeg fortalt at jeg ikke skulle være alene ute etter klokken 20. Og de ga meg også andre råd, og fortalte meg at jeg skulle farge håret mitt svart og ikke gå kledd i provokative klær. Dette betyr indirekte at jeg var delvis skyldig i hva som skjedd med meg. Det er en massiv fornærmelse.

Den unge kvinnen som studerer teater mener at politiets råd går i helt feil retning.

Hun sier også at hun nå vil unngå større folkemengder og ikke vil reise på den årlige musikk-festivalen som avholdes ved elven Donau.

– Politiet fortalte meg at angrepene nå er dagligdags og at det kommer til å bli verre.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Da kvinnen blir spurt om hva hun ville si hvis hun så mennene som angrep henne igjen så svarer hun følgende:

– Ingeting, jeg vil bare spraye ansiktet deres fullt av pepperspray.

Relatert:

Exit mobile version