Site icon Lykten

Kvinnelig partileder kalt nazist for å ha tatt en kaffekopp med Jimmie Åkesson

(Skjermbilde / Instagram).

Venstresiden har tatt opphavsrett på ord som toleranse, inkludering og mangfold. Men kun hvis du har de rette meningene og politiske synspunktene.

Lederen for Kristendemokraterna i Sverige, Ebba Busch, opplyser nå at hun blir kalt «nazist», «liten jævla rotte», «kvalmende», «ekkel» og andre ord, bare fordi hun takket partileder for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson for en kopp kaffe.

Sverigedemokraterna er i dag Sveriges største parti, men blir holdt ute av statsministerposten som følge av at syv andre partier har gått sammen og laget en koalisjon for å holde dem ute, populært kalt «syvkløveret».

Det gikk så langt at den venstreekstreme underholdningsartisten Özz Nujen manipulerte et bilde av Ebba Busch holdende Adolf Hitlers Mein Kampf i hendene, der originale bildet viste partilederen holde opp en kaffekopp.

(Skjermbilde / Instagram)

Özz Nujen, som er kurdisk muslim, har selv vært i medias søkelys da det kom frem at han finansierte Stockholm-terroristen Rakhmat Akilov, slik at han kunne oppholde seg lenge nok i Sverige til å gjennomføre et islamistisk terrorangrep i Stockholm sentrum, der fem mennesker ble drept. En 12 år gammel jente var blant ofrene.

Exit mobile version