Site icon Lykten

Lang kravliste fra nyankomne migranter: Bedre tanntjenester, mer penger og vil reise hjem på ferie

FINLAND. Den finske øygruppen Åland med sine 16 kommuner og svenske språk har i mange år ført en ansvarsfull innvandringspolitikk, men har den siste tiden tatt imot flere såkalte kvoteflyktninger enn tidligere.

En fersk rapport fra Røde Kors viser at dette ikke har fungert helt friksjonsfritt. Istedenfor å tilpasse seg det ålandske samfunnet så har kvoteflyktningene krevd at Åland og innbyggerne der skal tilpasse samfunnet sitt etter dem.

Les mer: Finland: Mørkhudet mann med øks hogg ihjel to mennesker på gaten

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Rapporten kommer etter at lokale medier på øygruppen i den siste tiden har formidlet at migranter var åtte ganger mer sannsynlige å være innblandet i voldtekter og seksuelle overgrep enn lokalbefolkningen. Man har også hatt store problemer med utenlandske gjenger på skolene som selger narkotika, mishandler urbefolkningen og skaper uro blant elevene med trusler og våpen.

VIDEO: Muslimsk kvinne i Finland: «Det er for mange finner her – men det kan vi forandre med innvandring»

Les også: Ikke-vestlige menn grovt overrepresentert i voldtekter på Åland

DET NYE FINLAND: Lokale myndigheter forsøker å møte den nye flerkulturelle hverdagen på sine hjemmesider ved å illustrere en typisk familie med flerkulturell bakgrunn. Virkeligheten er imidlertid at det er en overvekt av muslimske menn som har ankommet kommunene. (aland.com).

Les også: Muslimsk terror i Finland – marokkaner drepte to kvinner og skadet seks i knivangrep på torg

Les også: Lokalbefolkning i Finland angrep asylmottak etter mishandling av 15 år gammel gutt

Her er den foreløpige kravlisten og og uttalelsene fra de muslimske og ikke-vestlige kvoteflyktningene til sine nye naboer på øylandskapet:

Disse uttalelsene og kravene kom fra migrantene som kom fra ikke-vestlige land i 2015 og 2016. Man ønsket å få tilbakemelding fra de som kom tidligere år, men ingen av disse ønsket å medvirke i rapporten.

Les en mer detaljert beskrivelse i originalartikkelen her.

Les også: Innvandrere omringet finsk mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren

Les også: 50.000 asylsøkere til Finland

Relatert:

Exit mobile version