Site icon Lykten

Marleen (44) var på julemarked med sønnen (13) da hun fikk springskalle og ble slått av en «stor afrikansk mann»

Ifølge kvinnen skal hun og hennes 13-årige sønn ha hatt en flott kveld, inntil en ukjent mann uten grunn slo henne i ansiktet. Det var etter at julemarkedet i byen hadde stengt at mannen slo til kvinnen og deretter ga henne en springskalle.

Mareen (44) sier følgende til en den belgiske avisen Nieuwsblad:

Rundt halv ett på morgenen hadde vi gått ut fra en kafe og stoppet for å snakke med en venn. Fra ingensteds kom en mann opp til meg og slo meg hardt i ansiktet, deretter fikk jeg en springskalle og gikk i bakken. Jeg visste ikke hva som skjedde… mannen flyktet… og der stod jeg med nesen full av blod.

De ansatte på kafeen kom løpende ut og fikk stoppet blodet som fosset ut av nesen på kvinnen.

Den belgiske kvinnen ønsker at overgriperen blir pågrepet og straffet for sin oppførsel. Hun beskriver ham som en «stor nordafrikansk mann med krøllete mørkt hår».

Kvinnen var såpass skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Der fikk hun påvist brukket nese. Kraftig smerte i hodet, kjeven og nesen fulgte også med etter den blinde og brutale volden. Dette stoppet imidlertid ikke 44-åringen fra å være på jobb neste dag. «Jeg leverer medisin til syke mennesker og de kan ikke vente», forteller hun.

LEUVEN: Moren og sønnen hadde hygget seg ute med venner på julemarkedet i byen og var på vei tilbake til bilen sin da det brutale overfallet fant sted. (Foto: Julemarked i Leuven).

Hennes sønn var sjokkert, men moren sier han støtter henne godt. Ironisk nok forteller kvinnen at hun flyttet fra byen nettopp på grunn av «avskum» på gatene:

Dette er en av grunnen til at jeg forlot Leuven… Mennesker er redde for å gå på gatene på grunn av alt avskummet som beveger seg rundt her.

Exit mobile version