Site icon Lykten

Massivt politioppbud for å beskytte kriminelle afrikanske gjenger

Sverige har de siste dagene blitt latterliggjort i internasjonal presse etter avsløringer om at menn opp i 30-års alderen blir definert som «flyktningbarn».

Daily Mail skriver blant annet om den somaliske asylsøkeren Youssaf Khaliif Nuur, som drepte 22 år gamle Alexandra Mezher på et asylmottak for enslige mindreårige asylsøkere. Nuur hevder han er 15 år, men bilder som har lekket av mannen viser at han er langt eldre.

ENSLIGE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE. Hvor gamle er egentlig disse barna, spør den britiske storavisen? Til venstre er bildet av den somaliske drapsmannen, Youssaf Khaliif Nuur, som hevder han er 15 år.

Avsløringene til Daily Mail har blitt møtt med sensur i Sverige og artikkelen er nå blokkert for svenske lesere. Det skal være jurister fra Daily Mail som har blokkert artikkelen for det svenske publikum, da det stilles spørsmålstegn ved enslige mindreårige asylsøkeres virkelige alder, samt et intervju med en svensk politimann som innrømmer at det har vært en eksplosjon i kriminalitet etter den massive asyl-innvandringen til Sverige. Den type informasjon er ikke egnet for et svensk publikum ifølge svenske myndigheter.

«Flyktningbarn»

Svensk politi har etter episoden på Sentralbanestasjonen i Stockholm, i går kveld, gått ut med en pressemelding og hevdet at fotball-hooligans skulle angripe «flyktningbarn». VG har fulgt opp med overskriften: «Politiet: Maskerte personer skulle ta flyktningbarn i Stockholm».

Det som derimot ikke fremheves er at dette er kriminelle ungdommer og menn fra Nord-Afrika som har stått bak en rekke grove ran, voldtekter og seksuelle overgrep mot svenske barn.

I stedet prøver svensk politi å fremstille det som kriminelle hooligans som skulle «utsette enslige flyktningbarn for kriminelle handlinger.»

Det foregår nå en massiv debatt i Sverige om hva som er virkelig alder til mange av de såkalte «flyktningbarna». Debatten har derimot ikke kommet til riksmediene, som gjør det de kan for å legge lokk på avsløringene som har kommet frem.

Exit mobile version