Site icon Lykten

Den mistenkte Berlin-terroristen skutt og drept i Milano – ropte «Allahu Akbar»

Den muslimske hat-forbryteren Amri Anis (23) er skutt og drept. Anis begikk et angrep mot kristendommen i den tyske hovedstaden Berlin tidligere denne uken.

Han skal ha kapret en lastebil og drepte den polske lastebilsjåføren, før han styrte det mange tonn tunge kjøretøyet inn i en folkemengde i nesten 80 kilometer i timen.

12 mennesker ble drept og 50 skadd

Som følge av Europas åpne grenser klarte Anis å rømme gjennom flere land før han ble stoppet under en rutinekontroll i Italia i natt. Han skal ha kommet med tog fra Frankrike til Italia.

Anis skal ha dratt opp en 22. kalibret pistol og ropt «Allahu Akbar», før han ble skutt og drept av politiet. En italiensk politimann skal ha blitt skutt, men er utenfor livsfare.

HELTEN FRA MILANO: Politimannen Luca Scatà fikk skutt og drept den muslimske terroristen i Milano i natt. Den anti-kristne tunisieren prøvde å skyte og drepe politimennene først, men rakk kun å skade en av dem i skulderen før han selv mistet livet. (Foto: Privat).

Tysk politi skal ha fått massiv kritikk for å ha latt ham være på frifot etter å ha overhørt ham tilby seg selv som selvmordsbomber under en overvåket telefonsamtale, samt ha vært i sosial omgang med kjente terror-sympatisører.

Han skal ha klart å stikke av fra politiets overvåking i tiden før han planla terrorangrepet mot julemarkedet i Berlin. Det tok også fem dager å fange ham etter angrepet.

ÅPNE GRENSER: Som følge av EUs åpne grenser så klarte den muslimske hat-forbryteren å stikke av fra Berlin etter terrorangrepet. Anis skal ha tatt seg gjennom flere land, før han til slutt ble skutt og drept under en skuddveksling med italiensk politi.

Les også: Tysk politi jakter tunisisk asylsøker etter terrorangrepet i Berlin

Les også: Terroristen skjøt og drepte polsk lastebilsjåfør før han begikk terrorangrepet

Les også: Hvor mange muslimske terrorangrep må til før vi reagerer?

VI AVSLØRER LØGNENE: Liker du å lese artikler hvor vi avslører venstresiden i media og politikken i deres løgner? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette med dette! Takk! (Vanlig kontonummer og Paypal-betaling finner du nederst under Facebook-kommentarene).

OBS: Bilde av den drepte terroristen finnes under denne teksten.

Exit mobile version