Site icon Lykten

Morrissey med knallharde angrep på britiske politikere etter Manchester-terroren

Nå slår han til igjen. Morrissey er forbannet på det politiske hykleriet etter islamistenes massakre på ungdom og barn i Manchester. Både statsminister Theresa May, borgermestrene i London og Manchester, og sågar dronning Elisabeth får gjennomgå på artistens offisielle Facebook-side.

Morrissey påpeker at dronningen har fått «absurd ros» for «sterke ord» mot angrepet, samtidig som hun ikke avlyste en hagefest i Buckingham Palace. Han harselerer over borgermester Andy Burnham i Manchester som ikke ville ta ordet «muslimer» i sin munn da han omtalte terroraksjonen. Ordføreren kalte angrepet «arbeidet til en ekstremist». «En ekstremistisk hva?» spør Morrissey: «En ekstremistisk kanin?».

Londons ordfører Sadiq Khan får på pukkelen for å si at «London står sammen med Manchester», samtidig som Morrissey mener at han ikke har klart å ta skikkelig avstand fra den islamske staten, som har påtatt seg ansvaret for terroren. Theresa May blir anklaget for å være mest opptatt av at tragediene ikke må skade hennes innvandringspolitikk.

Morrissey oppfordrer i sin Facebook-melding alle briter til å si offentlig det de sier i private samtaler. «I det moderne Storbritannia synes alle å være forferdet for å offisielt si hva vi alle sier privat,» skriver han. Politikere forteller oss at de er urolige, men de er aldri ofrene. Hvor lett å være urolig når man er beskyttet mot farene. Folket har ingen slike beskyttelser,» avslutter han sin bredside mot landets politiske topper.

I fjor feiret Morrissey den britiske utmeldelsen av EU, og benyttet anledningen til et slag mot de britiske EU-vennlige TV-stasjonene, med denne uttalelsen: «For Brexit var resultatet fantastisk, men det er ikke akseptert av BBC eller Sky News fordi de motsetter seg et publikum som ikke kan hypnotiseres av BBC eller Sky sitt nonsens.» Tidligere har han rost lederen for det britiske uavhengighetspartiet, Nigel Farage, som har fått mye av æren/ansvaret for at de britiske velgerne sa «nei til EU».

I et intervju med magasinet Loaded magazine uttalte han: «Jeg liker Nigel Farage mye. Hans synspunkter er ganske logiske – spesielt med tanke på Europa.»

Relatert:

Exit mobile version