Site icon Lykten

Muslimsk jente (14) diktet opp rasistisk overfall

Kilde: Ekstrabladet.dk

Saken ble spredt av antirasistiske grupper som bevis på rasismen i det østerrikske samfunnet. Men det hele viser seg å være en løgn fra jentas side. Nå spekuleres det i østerrikske medier på hvorfor den muslimske jenta løy om det påståtte rasistiske overfallet. Psykiateren Siegfried Kasper spekulerer i at hun ønsket å gjøre et inntrykk på sine skolekamerater og muligens kan ha blitt inspirert av politiske partier.

KAN HA BLITT PÅVIRKET: Den østerrikske psykologen Siegfried Kasper mener at jentas løgnhistorie kan ha blitt inspirert av det politiske klimaet og politiske partier. Både Europa og USA har opplevd en rekke falske overgrepshistorier fra muslimer det siste året, ettersom venstreorienterte medier har hisset opp stemningen om påstått rasisme og fremmedhat. (Foto: Billrothaus.at).

Frieord har omtalt en rekke saker der muslimer påstår at de har blitt overfalt og utsatt for rasistiske overgrep, men hvor det har kommet ut at det hele var diktet opp av muslimer og venstreorienterte personer og organisasjoner.

Flere av sakene har blitt slått opp av blant det statsstøttede Antirasistisk senter her i Norge og brukt som politisk pressmiddel for økte bevilgninger, samt ønske om å stoppe meningsmotstandere fra å kunne ytre seg.

Les om rekke av dem, inkludert flere fra Norge i lenken under her.

Les mer: Muslimsk kvinne påstår hun ble hetset og fikk hijaben dratt av – avslørt som løgn

HJELP OSS: Det pågår en tøff kamp i disse dager mellom de etablerte mediene og de nye mediene. Hjelp oss å kjempe mot løgnene og propagandaen fra venstresiden. Sett inn en donasjon via Vipps eller se nederst i artikkelen her for hvordan man kan bidra gjennom vanlig bankkonto eller Paypal. Takk!
Exit mobile version