Site icon Lykten

Muslimsk jente forelsket seg i kristen gutt – ble mishandlet og fikk håret barbert av

(Illustrasjonsbilde/Pixabay).

Dramaet utspilte seg sist mandag i den franske byen Besancon. Paret hadde vært sammen i flere måneder og bodde i samme hus, etter at hun kom fra Bosnia og Hercegovina sammen med familien for to år siden.

Ifølge aktor skal familiene ha kjent hverandre og i begynnelsen skal deres forhold ikke blitt sett på som et problem. Men da de begynte å snakke om giftemål ble det raskt oppstandelse og jentas familie protesterte.

De tok fra jenta mobiltelefonen og tvang henne å avslutte kontakten med gutten. Paret flyktet, men kom tilbake fire dager senere, og det var da man overfalt jenta.

Hele familien deltok

Utenom foreldrene deltok også jentas onkel og tante i mishandlingen. Jenta skal ha blitt banket opp så kraftig at hun fikk blåmerker og et brukket ribbein. Hun skal også ha fått håret sitt barbert av. De kommer nå å tiltales for vold mot en mindreårig. Under tiden får de ikke treffe jenta som har blitt plassert på en hemmelig adresse.

Jenta ble tvunget til å gjemme seg i et rom av tanten sin, før politiet fikk hentet henne ut og førte henne til et sykehus for behandling.

Saken har opprørt Frankrike og i et utspill på Twitter kommenterer landets innenriksminister Gerald Darmanin den grove mishandlingen.

«Dypt sjokkert over torturen av denne 17-årige jenta. Barbert og mishandlet, bare fordi hun elsket en kristen. Dette barbariet fortjener den strengeste straffen», skriver ministeren.

Exit mobile version