Site icon Lykten

Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – Over 2.000 jenter misbrukt

Frieord.no skrev ifjor inngående om de enorme overgrepsskandalene som kom frem i England. Store gjenger av muslimske menn i byer over hele landet skal ha misbrukt etnisk britiske jenter helt ned i 10-års alderen.

Ifølge britisk politi skal man bare i 2013 har hatt over 54 unike muslimske overgrepsgjenger i landet som man etterforsket. Man regner med at hver gjeng har hatt dusinvis, ja endog hundrevis av ofre.

UNGE JENTER: Etnisk britiske jenter helt ned i 10-årsalderen skal ha blitt gruppevoldtatt av muslimske voldtektsgjenger, såkalte «grooming-gangs». Flere av jentene skal ha blitt voldtatt hver eneste dag i flere år. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Hårreisende historier om neddoping, gruppevoldtekter, tortur og drap på disse jentene ble avdekket da man endelig fikk dømt den første gjengen. Overgriperne var i så og si alle sakene muslimske menn fra Pakistan.

Norske medier valgte å omtale overgrepene, men utelot å vise sin lesere bilder av de dømte overgriperne. De omtalte også mennene som av «asiatisk» opphav, på grunn av britiske mediers språkbruk, men det dreier seg i all hovedsak om muslimske menn fra Pakistan eller menn av afrikansk opphav.

VOLDTEKTSROM: Voldtektsgjengene holdt ofte jentene som slaver i lange perioder på ulike billige hoteller eller hjem de eide. Her ble jentene voldtatt dag etter dag, ikke sjelden av så mange som fem menn om gangen.

Over 2.000 jenter

Nå har det kommet nye opplysninger i overgrepssakene. Ifølge britiske medier som først rapporterte om overgrepene skulle det dreie seg om så mange som 1.400 jenter. Nå har man måttet oppjustere dette til over 2.000 jenter bare i den lille byen Rotherham alene. Og flere hundre ventes å kunne legges til også dette tallet.

Jentene var ofte fra ødelagte hjem eller hadde ingen ressurssterke foreldre som kunne ta vare på dem. De pleide ofte å henge ute på gaten eller rundt kjøpesentre. Her ble de gitt komplimenter og gaver av de muslimske gjengene. Dette førte igjen til at de måtte gjenyte disse med «tjenester». Ikke sjelden ble jentene avhengige av narkotika og andre rusmidler.

RAKK ALDRI Å BLI VOKSEN: 15-årige Victoria Agoglia skal ha blitt voldtatt av 25 pakistanske menn på en og samme natt. Hun var også blitt gjort avhengig av heroin av den samme gjengen. Til slutt døde hun av en overdose.

‘Risky business’

En organisasjon som tok opp skjebnene til disse jentene i Rochdale kalte seg ‘Risky business’. De samlet sammen vitneutsagn og snakket med jentene om hvem som sto bak overgrepene. Dette fremla de for de lokale myndighetene og politiet. Materialet ble imidlertid avfeid og ikke trodd på.

Jayne Senior som var lederen for organisasjonen forteller at de ble ignorert av myndighetene og politiet. De skal også ha blitt forfulgt og trakassert.

– Jeg ble anklaget for å si for mye og for å dele for mye informasjon.

Nå har Senior og organisasjonen hennes fått oppreisning. Hun har blitt trodd. Hun forteller videre:

– Risky Business fant ikke opp alt dette. Vi ble anklaget for å finne på alt sammen, men vi har blitt frikjent for alt sammen.

The Jay report

En rapport ved navn «The Jay report«, skapte sjokk og kontrovers i hele landet når den kom ut sist sommer. Her er et lite utdrag fra begynnelsen av rapporten:

I litt over en tredjedel av sakene, så skal barna som ble utsatt for seksuelle overgrep tidligere ha vært kjent hos barnevernet som følge av omsorgsvikt. Det er vanskelig å beskrive det forferdelige disse barna ble utsatt for. De ble voldtatt av flere overgripere, tvunget til å prostituere seg i andre tettsteder og byer i Nord-England, kidnappet, slått og truet. Det finnes eksempler på barn som hadde blitt dynket i bensin og truet med å bli tent på, truet med pistoler, tvunget til å se brutale og voldelige voldtekter og truet med at de ville bli den neste hvis de fortalte det til noen. Jenter så unge som 11 ble voldtatt av store grupper av mannlige overgeripere.

FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).

Fremdeles ute og jakter

Men selv etter at denne rapporten kom ut og mange av de muslimske pedofile voldtektsgjengene ble identifisert og dømt, så kom det ut informasjon om at jentene som ble utsatt for overgrep fremdeles så de samme overgriperne ute og kjøre i gatene på jakt etter nye jenter.

SLUTTER IKKE: Selv etter at avsløringene kom og hundrevis av muslimer har blitt dømt for voldtekter av mindreårige, så fortsetter mange i de samme gjengene å søke ut etter unge britiske jenter. (Foto: Grooming-forsøk av muslimske menn mot britiske skolejenter).

En av disse jentene er «Gemma»:

– Jeg ser fremdeles mine overgrepsmenn mens de kjører rundt med unge jenter i sine biler.

– De er umulig å ta. Seks måneder etter avsløringene og fremdeles har vi ikke hatt noen av dem arrestert, ingen siktelser og bevis blir fremdeles mistet. De blir bare fortalt at de kan gjøre hva de vil.

Emma forteller at organisasjonen Risky Business ble lagt ned fordi de prøvde å gjøre noe med massevoldtektene og overgrepene. Det hele vitner om en dekkoperasjon, avslutter hun til Daily Mail.

NEKTET Å TA ANSVAR: Politisjef i South Yorkshire, Shaun Wright, visste alt om overgrepene.

Ingen tar ansvar

Flere høyerestående ansatte innen lokale myndigheter og politi har måttet gå av som følge av avsløringene. Men ikke uten lukrative bonuser og gullbelagte fallskjermer.

Lederen for politiet i South Yorkshire, Shaun Wright (avbildet til venstre), nektet for at han hadde gjort noe galt. Han fikk blant annet beholde pensjonen sin, selv etter å ha oversett og nektet å etterforske overgrepene i over 16 år.

Også lederen for barnehelsetjenesten i Rotherham, Joyce Thacker, som nektet å ta affære selv etter å ha fått en mengde konkret informasjon om massevoldtektene mot barn og unge i byen hennes, fikk nesten en halv million kroner i sluttpakke.

Redde for «rasisme»

BBC.com skrev i august 2014 at en av årsakene til at så mange tusen jenter kunne bli utsatt for disse overgrepene i så mange år uten at noen tok affære, var myndighetenes og politiets frykt for å bli kalt «rasister».

Professor Alexis Jay som står bak The Jay Report sier blant annet at flere sosialarbeidere som ble intervjuet i forbindelse med opprullingen av overgrepene mente at det å gå inn i disse sakene kunne skape «rasisme» og «gi oksygen» til rasistiske perspektiver som igjen kunne tiltrekke seg ekstreme politiske grupper og true lokalsamfunnets samhold.

Det fortelles også at ledere i kommunen skal ha instruert sine ansatte til å ikke omtale overgripernes bakgrunn i sine rapporter.

Journalist: Overgrepene kan kalles rasistiske

Her er et annet nyhetsinnslag som omhandler temaet. Sean Thomas, en forfatter og journalist som blir intervjuet, forklarer at overgrepene kan kalles rasistiske mot de etnisk britiske jentene på grunn av at så og si alle ofrene var etnisk britiske jenter og overgriperne var muslimer fra Pakistan. Det påpekes også at det måtte en muslimsk aktor til for å starte den første rettssaken mot grooming-gjengene ettersom en etnisk britisk aktor ville risikert å blitt kalt «rasist» hvis han eller hun ville ført frem en slik sak for retten.

Nye overgrep i Halifax

I tillegg til alle de overgrepene som vi har rapportert om tidligere i byer som Rotherham, London, Birmingham og Manchester, så dukker stadig nye grove overgrepsaker opp. Denne gangen i byen Halifax, hvor 25 muslimske menn nå står tiltalt for å ha vært med i en grooming-gjeng i byen fra 2006 til 2011.

Mennene ble siktet nå på onsdag og vil møte for retten på torsdag den 12. februar. Fra Halifax Courier:

HEDAR ALI, 35, of Nantwich, Cheshire. He is charged with rape (x2) and trafficking for the purpose of sexual exploitation (x2)

FASIL MAHMOOD, 35, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 and supply of a class B Drug

ZAMEER ASIF, 24, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child

MOHAMMED RAMZAN, 34, of Bradford. He is charged with Conspiracy to engage in sexual activity with a child under 16, rape and trafficking for the purpose of sexual exploitation.

KHALID ZAMAN, 37, of Bradford. He is charged with conspiracy to engage in sexual activity with a child under 16, rape (x2) and supply of a class B drug

ATAF ALI, 32, of Bradford. He is charged with conspiracy to engage in sexual activity with a child under 16 and voyeurism.

MOHAMMED FIAZ ASKAR, 32, of Bradford. He is charged with conspiracy to engage in sexual activity with a child under 16

AESAN PERVEZ, 26, of Halifax. He is charged with sexual assault (x3)

MANSOOR AKHTAR, 23, of Huddersfield. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x2) and the supply of a class B drug.

FURQAAN GHAFAR, 30, Derby. He is charged with sexual activity with a child under 16

AFTAB HUSSAIN, 35, of Halifax. He is charged with sexual grooming, sexual assault and sexual activity with a child under 16 (x2)

TALIB SADDIQ, 29, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x2)

AMAAR ALI DITTA, 25, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x2)

SIKANDER MALIK, 30, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16

AKBAR AZIZ HUSSAIN, 29, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 and supply of a class B drug

AZEEM SUBHANI, 23, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x2)

TAHIR MAHMOOD, 42, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x3) and sexual assault

MOHAMMED AHMED, 41, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16

HAARIS AHMED, 31, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x3) and supply of a class B drug (x3)

TAUKEER BUTT, 29, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16 (x4)

ARSHAD MAJID, 24, of Shipley. He is charged with sexual activity with a child under 16

CHRISTOPHER MULQUEEN-BENNETT, 36, of Newport (Gwent). He is charged with sexual activity with a child under 16.

MUHAMMED ASIM JANJUHA, 33, of Bradford. He is charged with rape.

HAIDER ALI, 39, of Halifax. He is charged with rape, sexual activity with a child under 16 and causing a child under 16 to engage in sexual activity without consent

SIKANDER ISHAQ, 30, of Halifax. He is charged with sexual activity with a child under 16.

Relatert:

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

 

Exit mobile version