Site icon Lykten

Er muslimske innvandrere i ferd med å ta over Frankrike?

Utviklingen i Frankrike kan tyde på det. Den franske professoren ved universitetet i Paris, Guy Millière, skrev nylig en artikkel for tenketanken Gatestone Institute der han tegner et dystert bilde av utviklingen i sitt hjemland.

Guy Millière viser blant annet til boken Une France soumise (Et undertrykt Frankrike), som nylig ble utgitt av historikeren Georges Bensoussan. Den samme forfatteren skrev allerede i 2002 en bok, Les territoires perdus de la République (Republikkens mistede territorier) under pseudonymet Emmanuel Brenner, der han beskrev hva som foregikk i de franske forstedene, no-go-sonene.  Han fortalte om utbredt hat til Vesten, som unge med innvandrerbakgrunn har, og om unge muslimers rene hat mot jøder. Ifølge boken var no-go-sonene på kanten av løsrivelse og ikke lengre en del av fransk territorium. De franske mediene ignorerte boken og advarslene.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Tre år senere fikk de det som burde ha vært en vekker. I oktober 2005 brøt det ut uroligheter over hele landet. Mere enn 9000 biler ble satt i brann. Hundrevis av butikker, supermarkeder og kjøpesentre ble plyndret og ødelagt. Mange politibetjenter ble alvorlig såret. Krigen sluttet ikke før regjeringen underskrev en fredsavtale med muslimske organisasjoner. Makten skiftet hender, konkluderer Guy Millière.

I sin ferske bok konkluderer ikke lengre Georges Bensoussan med at det er enkelte bydeler i Paris og andre større byer som er i ferd med å løsrives fra Frankrike. Nå påpeker han at det er hele landet som er i fare. Han viser til politikere som har gitt opp, og gitt muslimene en innflytelse som gjør Frankrike til et helt nytt og annerledes land.

No-go-sonene er ikke lengre fransk territorium. Radikal islam og hat til Vesten er fremherskende blant muslimske befolkningsgrupper. Muslimsk antisemittisme gjør livet ulevelig for jøder som enda ikke har forlatt Frankrike eller flyttet til områder der jøder enda ikke trues.

Les mer: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

ENDRES DEMOGRAFISK: Frankrike har per i dag den største muslimske befolkningen i Europa. Rundt 6 millioner av landets innbyggere oppgis å tilhøre islam, noe som ventes å øke til 12 millioner iløpet av det neste tiåret med dagens fødsel- og innvandringsrate.

Overalt i Frankrike går gymnaslærere på arbeid med en koran i hånden for å sikre seg at det de sier i klassen ikke er i strid med islams hellige bok. Alle lærebøker i historiefaget er «islamsk korrekte». På sykehus krever muslimer i stigende grad å bli behandlet av en muslimske leger, og de nekter å la deres koner bli behandlet av en mannlig lege.

Det skjer daglige angrep på politibetjenter, og politiet har ordre om ikke å bevege seg inn i no-go-sonene, ikke reagere på fornærmelser og trusler, og flykte dersom de blir angrepet.

Av og til har de ikke tid til å flykte, skriver Guy Millière i sin artikkel. I oktober 2016 ble to politibetjenter satt fyr på i deres bil i Viry-Châtillon like sør for Paris. I januar i år ble tre betjenter utsatt for et bakholdsangrep og stukket ned i Bobigny, en forstad i det østlige Paris.

Guy Millière forteller også om en hendelse 2. februar i år i en no-go-sone i en østlig forstad til Paris. Politibetjenter på patrulje hørte skrik. De besluttet seg for å undersøke om noen var i nød. Mens de var på stedet ble de sjikanert av en ung mann. Han forhindret deres arbeid og de besluttet seg for å arrestere ham, noe han fysisk satte seg imot. I etterkant påstod han at han var blitt voldtatt med en politistav, noe som en rask undersøkelse viste var det rene fri diktning hevder Millière. Men dermed var ikke saken ute av verden.

Les mer: Prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Allerede før saken var undersøkt uttalte den franske innenriksministeren at politibetjentene hadde «oppført seg dårlig, skriver Guy Millière. Innenriksministeren fordømte politibetjentenes oppførsel. Den franske presidenten François Hollande, som i sin tid vant presidentvalget på grunn av en solid oppslutning fra den store muslimske befolkningen, dro av gårde til sykehuset der den lettere skadde innvandreren befant seg, for å gi uttrykk for sin sympati og støtte. Presidenten roste innvandreren for å ha oppført seg «verdig og ansvarlig». Dagen etter ble det arrangert en demonstrasjon i protest mot politiet. Det utviklet seg til uroligheter.

Urolighetene fortsatte i mer enn to uker. De berørte over 20 byer i hele landet, og spredte seg til sentrum av Paris. Mange biler ble satt i brann, forretninger og restauranter ble plyndret, offentlige bygninger og politistasjoner ble angrepet. Politiet fikk beskjed om å ikke gripe inn.

Relatert:

Exit mobile version