Site icon Lykten

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Vår sønn er i fjerde klasse på en barneskole og har blitt mobbet siden 1. klasse. Han blir mobbet, slått og sparket fordi han er tysk. Klassekamerater kaller ham «tyske gris», «gris», og «tysk potet». På skolen er det hovedsaklig elever med innvandrerbakgrunn. De fleste er mulimer, sier familien til avisen.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland: «Det blir borgerkrig når muslimene blir mange nok»

Gutten og hans familie lever i Berlin-Mitte, som er et multikulturelt nabolag, ifølge dem selv.

Vi liker å leve her, vi har en sammensatt gruppe venner. Men vår sønn blir mobbet og angrepet fordi det påstås at han spiser skinke, noe som er uholdbart for oss. Han spiser ikke engang kjøtt, vi er vegetarianere.

I tillegg til de talløse verbale angrepene han må høre daglig, så ble vår sønn sparket ned en trapp og mishandlet flere ganger i skolegården – noen ganger foran en lærer. Han har blitt hentet fra skolen i ambulanse flere enn en gang, fortsetter familien.

Les også: Muslimsk student i Tyskland: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

Gutten måtte være på sykehus i flere dager etter at en klassekamerat hadde sparket ham i magen og det var uklart om det var noen interne skader, forteller familien til Tagesspiegel.

Det har vært seks tilfeller av overfall bare det siste året alene. Vi klarer ikke dette mer.

En gang etter et angrep på sønnen vår, sa en av overgriperne; ‘bare ring meg, jeg er ikke 14 år enda’.

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Vanligvis etter en slik hendelse så er det bare en samtale med en sosialarbeider, og unnskyldninger fra de som mishandlet – og en dag etterpå så angrep det samme barnet sønnen vår igjen.

Familien sier at det er et «voldsklima» på skolen, og at lærerne ikke tør å se studenter i øynene, da selv tiåringer blir svært raskt fornærmet og mister sin ære.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Her legger vi ut flere videoer fra barn og elever som har blitt mishandlet av innvandrere og muslimer i Tyskland.

Relatert:

Exit mobile version