Site icon Lykten

Netflix slapp filmen «Cuties» om 11-årige jenter som danser seksuelt – anklages for pedofili

(Skjermbilde/Netflix).

Netflix slapp nylig filmen «Cuties», som omhandler «den 11-årige jenta Amy som blir med i en mindreårig dansegruppe og raskt oppdager sin forestående femininitet», ifølge filmens omtale. Filmen er laget av den franske filmregissøren Maïmouna Doucouré.

Filmen debuterte på Sundance Festival og vant en pris.

Klipp fra filmen begynte å gå viralt på onsdag kveld og mange seere anklaget Netflix for å promotere pedofili og for å seksualisere barn, ved å tillate «Cuties» på sin strømmetjeneste. Netflix måtte også gå offentlig ut og unnskylde for reklameplakatene for filmen og uttalte at de var «upassende» og «ikke representative for filmen».

(Skjermbilde/Netflix).

«Cuties er mykporno med barn forkledd som kunst. Ingenting mindre. Ingenting mer.», skriver Breitbarts filmanmelder John Nolte.

«Netflix slapp Cuties, en film om rumperistende 11-åringer. Lengre filmklipp er nå lagt ut på nett. Det er verre enn jeg trodde og jeg trodde det skulle være veldig støtende. VELDIG eksplisitt dansing, jenter som tar på seg selv, filming av skrittet m.m. Dette er barn. Og det er ikke bare at filmen er produsert og distribuert av Netflix. Det er det at mange filmkritikere har forsvart den og ment at folk har overreagert fordi de ikke har sett den. Men vi har ikke overreagert, hvis noe har vi under reagert», skriver Matt Walsh fra Daily Caller. Flere fulgte med i kritikken.

Massemedia har dessverre vist at deres moralske kompass er helt ødelagt og gått i forsvar for filmen og innholdet.

Og dette er ikke første eller siste gang Hollywood, dagsaviser og massemedia har gått ut for å forsvare pedofili og seksuelle overgrep mot barn.

Exit mobile version