Site icon Lykten

New York Times innrømmer at Hunter Bidens laptop er reell

En av USAs største dagsaviser, New York Post, kom før presidentvalget i 2020 med svært tunge avsløringer om hvordan Hunter Biden, Joe Bidens sønn, utnyttet sin pappas mektige rolle for å gjøre korrupte forretninger utenlands.

Det var i 2019 at en narkotika-avhengig Hunter Biden leverte inn sin personlige laptop til et dataverksted i hjemstaten Delaware. Da reparatøren fikk se innholdet fikk han hakeslepp. Her var det hundrevis av bilder av en naken og halvnaken Hunter Biden, i det han brukte narkotika og hadde sex med prostituerte. Bilder av Hunter med en crack pipe i munnen. Men det var bare toppen. På laptopen ble det også funnet eposter som avslørte et omfattende nettverk av korrupsjon som hadde forgreninger lang inn i Det hvite hus, der Joe Biden inntil noen år tilbake hadde vært visepresident under Barack Obama. En Joe Biden som var demokratenes fremste kandidat for valget i 2020 mot den sittende presidenten, Donald Trump.

Det innebar at Joe Biden hadde møter med representanter for det ukrainske energiselskapet Burisma. Et selskap hans sønn, Hunter Biden, satt i styret for. Og mottok store månedlige beløp for. Hunter Biden skal også ha hatt avtaler med businessmenn fra Asia og Europa, hvor han skal ha brukt sin fars makt og navn som visepresident, samt i tiden etter helt opp til valget i 2020. Det påstås også at deler inntektene fra disse avtalene skal ha blitt gitt til «The big man», Joe Biden selv. Det skal være snakk om blant annet 3.5 millioner dollar og 3 karats diamanter fra forretningsmenn som fikk tilgang til Joe Biden. 10 prosent gikk til Joe Biden for å åpne dørene til Det hvite hus og for møter på kafeer.

Det ble også satt spørsmålstegn ved hvordan en narkoman, sex-avhengig og korrupt sønn av en tidligere visepresident og mulig kommende president, kunne bli utnyttet, utpresset og spionert på av fremmede makter, når han hadde tilgang til Det hvite hus og sin fars betydelige politiske nettverk.

Opplysningene kom fra en privat laptop som Hunter Biden hadde levert inn for reparasjon og deretter aldri hentet igjen. På datamaskinen fantes også bilder av Hunter Biden der han har sex med prostituerte kvinner og røyker det tunge og svært farlige narkotiske stoffet crack. Det skal også ha vært bilder av Hunter halvnaken med sin avdøde brors 14-årige datter. Hvis mor og svigerinne han allerede hadde et seksuelt forhold til.

Men de store massemediene i Vesten avfeide opplysningene som «russisk desinformasjon» og New York Post ble til og med blokkerte fra Twitter for å ha publisert avsløringene. Samtidig jobbet både de amerikanske dagsavisene og TV-selskapene, inkludert norske massemedier som NRK, med aktiv brannslukking av alle tilløp til å nevne sannheten.  De hentet sågar inn «eksperter» med fartstid fra FBI, CIA og andre ansatte hos amerikanske myndigheter som på direkte TV gikk ut og avfeide hele historien. Man fryktet at det kunne ødelegge for Joe Bidens sjanser til å komme inn i Det hvite hus.

Det anerkjente programmet 60 Minutes var med dekkoperasjonen for Joe Biden og demokratene. Her ved journalist Leslie Stahl.

Det gikk så langt at venstreorienterte journalister valgte å si opp jobben da man ble sensurert og nektet å publisere nyhetssaker og avsløringer om Hunter Bidens laptop og korrupsjon.

De store sosiale mediene som Facebook og Twitter valgte aktivt å sensurere og blokkere all rapportering om Hunters laptop og informasjonen på den. Selv fra store dagsaviser som New York Post fikk sine kontoer suspendert. Det ble også gjort faktasjekker fra de store massemediene, der man avviste hele historien.

Senere har det vist seg at minst en av seks demokratiske velgere har sagt at de ikke ville stemme på Biden om de hadde fått vite om laptopen og innholdet på den.

Men nå konstaterer New York Post i en lederartikkel at den venstrevridde avisen New York Times til slutt har innrømmet at laptopen og opplysningene på den er autentiske. Dette gjør New York Times i en artikkel på onsdag om etterforskningen rundt Hunter Biden. Dette inkluderer også faktumet at Hunter Biden var under etterforskning for skatteunndragelse og betalte et milliondollarbeløp han skyldte til amerikanske skattemyndigheter. Dette samtidig som han altså reiste verden rundt og inngikk businessavtaler i familiens navn.

New York Post konstaterer at New York Times da avsløringen kom før presidentvalget i 2020 konsekvent sådde tvil om opplysningene og siterte demokratiske politikere og tjenestepersoner som påstod at det hele bare var «russisk desinformasjon». Nå har de altså måttet innrømme at innholdet er verifisert og sant.

I Norge var Lykten et av få frie medier som skrev om Hunter Biden og laptopen.

Relatert:

Exit mobile version