Site icon Lykten

Nicholas Salvador siktet for å ha halshugget 82 år gammel kvinne i England

25 åringen ble fremstilt for retten siktet for å ha halshugget Palmira Silva (82) i hennes egen hage ved Nightingale Road, Edmonton, nord for London på torsdag. Han tok seg inn i flere hus på jakt etter ofre, før han til slutt endte opp med å myrde Silva.

Den arbeidsløse Salvador skal ha blitt uskadeliggjort med elektrosjokkvåpen etter å ha skadet flere politimenn da de forsøkte å arrestere ham.

Nicholas Salvador (25) ble eskortert inn i retten av fire uniformerte politimenn og ført bak ett glassbur mens han var påført håndjern.

82-ÅRING HALSHUGD I SIN EGEN HAGE: Det var den 82-årige bestemoren Palmira Silva som ble bestialsk halshugget av en muslim i sin egen hage i London på torsdag.

Han er også siktet for å ha angrepet en politimann, Pc Bernie Hamilton.

Kom fra Italia for 60 år siden

Palmira Silva flyttet til London, sammen med hennes ektemann fra deres hjemland Italia, for seksti år siden. De giftet seg og fikk to barn.

Det er lagt ned blomster utenfor Silvias cafe som hun har drevet i mange tiår sammen med sin nå avdøde ektemann Domenico. Hun hjalp fortsatt til på cafeen som var blitt tatt over av yngre familiemedlemmer.

En av stamgjestene ved cafeen, Dave Smith, beskrev Palmira Silva som en «snill og søt» dame som var en fantastisk kokk.

«Jeg kommer hit på grunn av den fantastiske spagettien og lasagnen. Det er noe av den beste italienske maten jeg har smakt. Jeg er forbanna på han som gjorde dette. Fengsel er altfor godt for han.»

Kobing til IS?

Et av sporene etterforskerne nå undersøker er videoer Nicholas Salvador skal ha sett på av IS-terrorister som halshugger vestlige journalister. Naboer forteller at Salvador konverterte til Islam for ett år siden.

Lee Rigby

HAKKET IHJEL PÅ ÅPEN GATE: En av drapsmennene som forsøkte å halshugge den britiske soldaten Lee Rigby i fjor. Rigby ble hakket til døde på åpen gate foran sjokkerte vitner.

Det er kun litt over ett år siden at muslimske terrorister drepte en britisk soldat med en machete på åpen gate i London.

Lee Rigby ble angrepet og forsøkt halshugget fordi han hadde på seg en genser som viste støtte til britiske soldater.

Under rettssaken mot drapsmennene skal en av dem ha ropt «Allahu Akhbar».

Exit mobile version