Site icon Lykten

NRK og Aftenposten løy om skytteren i Colorado – var ikke hvit, men muslim fra Syria

OPPDATERT KL. 20.20: al-Issa skal ha kommet til USA fra Raqqa, Syria i 2002.

Massedrapsmannen heter Ahmad al-Aliwi al-Issa (21) og kom som flyktning fra Syria til USA. Han hatet Donald Trump og skal ha planlagt å angripe et Trump-valgmøte i februar, men valgte å vente til mars for et nytt valgmøte. Dette ble avlyst på grunn av koronakrisen, og Ahmad al-Issa valgte da å skyte ned uskyldige hvite mennesker på et apotek. Det opplyses også at han skal ha hatt IS-sympatier og postet islamistiske innlegg på sine sosiale medier.

Les også: Alle de ti ofrene i Colorado var hvite. Det er på tide å slutte med den anti-hvite rasismen

21-ÅRIGE AHMAD AL-ISSA DREPTE 10 MENNESKER I COLORADO. ALLE DE STORE NORSKE MASSEMEDIENE OMTALTE HAM SOM «EN HVIT MANN» OG INSINUERTE AT DRAPENE VAR RASISTISK MOTIVERTE. NÅ VISER DET SEG AT HAN HATET TRUMP, KJEMPET FOR MASSEINNVANDRING OG HADDE SYMPATIER FOR TERRORGRUPPEN IS. 

En av de drepte er en hvit politimann med syv barn. En annen var en hvit pappa som sist år hadde fulgt sin datter til alteret.

NRK, Aftenposten og andre store medier med falske nyheter – kalte ham «hvit mann»

Her kan dere se norske massemediers omtale av masseskytingen i Boulder, Colorado i går, der de alle omtaler den syriske islamisten og Trump-hateren som en «hvit mann». Med det i tankene at han nok var en Trump-tilhenger og rasist, slik at man kan bygge videre på det kulturmarxistiske narrativet om at «hvite mennesker er onde og dreper andre uten hensyn». 

Vi har tatt skjermbilder av nettsidene da de nok svært snart vil begynne å redigere artiklene sine. Linken til nyheten finnes i blått over skjermbildene, slik at dere kan sammenligne.

Stavanger Aftenblad

Aftenposten

NRK

Hatet Trump og ble radikalisert av massemedia

Ahmad al-Issa skal ha blitt fylt av propaganda av falske nyheter fra massemedier som CNN, NBC, Washington Post og sosiale medier som Facebook, Twitter og Youtube. Nå populært kalt BlueAnon. Disse har i mange år påstått at tidligere president Trump var en rasist og at hvite mennesker hater sorte og muslimer. Dette har ført til en radikalisering på venstresiden og årelange opptøyer, vandalisme og drap på Trump-tilhengere.

Under her kan du se en rekke Twitter-innlegg som viser reaksjonene på massemedia og politiske venstreideologers påstand om at drapsmannen var hvit og at dette viser hvordan USA er et rasistisk og hatefullt land. Falske nyheter fører til vold og uro og dette bør nå massemedia stilles til ansvar for.

Venstre-Twitter i 3 deler når fakta er ubehagelig. Angrip, bortforklar og gjem vekk. 

Exit mobile version