Site icon Lykten

Ny overgrepsskandale i England! Massivt muslimsk overgrepsnettverk i Sheffield

En ny overgrepsskandale i England har nå blitt avslørt av avisen Daily Star. Det er en varsler som jobber i kommunen som har gitt avisen informasjon om hvordan muslimske menn har jaktet på unge jenter i byen Sheffield bare noen kilometer fra Rotherham hvor forrige, massive, overgrepsskandale ble avslørt.

Den kvinnelige varsleren har fram til nå ikke turt å gå ut med informasjonen i frykt for å bli stemplet som rasist.

Kvinnen, som ikke tør å stå fram med fullt navn, jobbet som sosialarbeider i kommunen i årene 2002 til 2004: «Innimellom så kjørte noen sosialarbeidere rundt i biler, noe som satte oss i stor fare, men vi var så desperate og frustrerte fordi ingenting ble gjort for de unge jentene. Det var uten ende, totalt uten ende over hele byen.»

«Jeg skulle ønske jeg hadde sagt noe tidligere, men hvis jeg hadde gjort det så hadde jeg mest sannsynlig blitt stemplet som rasist. Jeg synes at hele systemet helt og fullstendig har sviktet jentene.»

Nyheten kommer i kjølvannet av de groteske avsløringene fra nabobyen Rotherham hvor 1400 britiske barn ble misbrukt på det mest grusomme av hovedsakelig pakistanske menn.

Politiet i Søndre Yorkshire bekrefter at det for tiden er 173 pågående etterforskninger på utnytting og misbruk av barn i Sheffield.

Exit mobile version