Site icon Lykten

DET NYE EUROPA: Frankfurt første by hvor tyskere er i minoritet

Et av venstresidens årelange argumenter for innvandring fra ikke-vestlige land har falt nok en gang.

Vi kommer aldri til å bli en minoritet, har vært en klar beskjed fra både politikere, medier og venstreorienterte samfunnsdebattører.

Dette har imidlertid skjedd i en rekke byer i Europa, som London, Marseille, Rotterdam, Malmø, samt 3 bydeler i vår egen hovedstad, Oslo.

Nå har en ny millionby i Europa falt. Frankfurt. Med sine 2.5 millioner innbyggere i og utenfor bykjernen er byen Tysklands femte største. 180 ulike nasjonaliteter er registrert boende i byen.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Den tyske gutten Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

STORBY: Frankfurt kan ha glitrende lys og vakre gater. Men byen er ikke lenger tysk. Den er nå endel av det multikulturelle prosjektet til europeiske politikere og finanseliten. (Foto: Genevera.com).

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Nylige tall som ble presentert av byens eget statistikkbyrå viser at 51.2 prosent av innbyggerne er ikke-etniske tyskere.

Sylvia Weber, som er minister for integrasjon i Frankfurt uttalte følgende da nyheten ble presentert:

– Vi har minoriteter med relativt store tall i Frankfurt, men ingen gruppe er en klar majoritet.

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Den største ikke-tyske minoriteten er tyrkere med 13 prosent av befolkningen. 61 prosent av de som er utenlandsfødte i byen er statsborgere i andre EU-land.

Nyheten kom i det byen la frem sin 200-sider lange rapport «Integrasjon og flerkultur», som skal brukes for å ta tak i ulikheter i forbindelse med arbeidsledighet, utdanning og boligpolitikk.

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Rapporten viser at det store ulikheter mellom utlendinger og tyskere, der 49 prosent av de med utenlandske røtter befinner seg under fattigdomsgrensen og der 23 prosent av etniske tyskere gjør det.

Når det gjelder arbeidsdeltakelse så er 83 prosent av tyske menn og 78 prosent av tyske kvinner i jobb. Disse tallene faller til henholdsvis 73 prosent og 59 prosent for personer med utenlandsk bakgrunn.

VIDEO: Innvandrere i Tyskland etter kriminalitetsbølgen: «De nye innvandrerne må vekk!»

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra tysk TV-journalist etter det muslimske terrorangrepet mot julemarkedet i Berlin

Sylvia Weber hyller tallene i rapporten som viser at antallet enslige mødre med utenlandsk bakgrunn er betydelig høyere enn etnisk enslige tyske mødre i byen. Hun ser på dette som «et mulig tegn at kvinnelige migranter står på egne ben». 

Tyskland har ca. 82 millioner innbyggere. Av disse er nærmere 9 millioner uten tysk statsborgerskap. Medregner man utlendinger med tysk statsborgerskap, så kommer tallet på over 17 millioner mennesker. Offisielt.

Det er derfor klart at tallene for Frankfurt kan være enda høyere.

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

En bok som ble publisert sist år forutså at den tyske urbefolkningen ville bli redusert til en minoritet i Frankfurt, Augsburg og Stuttgart – sammen med byer som Amsterdam, London, Brussel og Genéve – samt feirer den demografiske transformasjonen som en mulighet for å oppnå «sosial rettferd».

Boken, Super-flerkultur: Et nytt perspektiv på integrasjon påpeker også at to tredeler av unge mennesker i mange vesteuropeiske store byer har utenlandsk bakgrunn og forfatterene kritiserte politikere som mente at innvandrerne måtte integrere seg i sine nye land;

– Hvis det ikke lenger finnes en etnisk majoritetsgruppe, så vil alle måtte tilpasse seg til alle. Flerkultur vil bli den nye normen.

Les også: Sjokktall: 40 prosent av barn under fem år i Tyskland er utenlandske

Innvandringsforsker Jens Schneider og hans medforfattere Maurice Crul og Frans Lelie, innrømmer allikevel at «Dette vil kreve en av de største psykologiske endringene i vår tid».

Men forfatterne beroliget leserne med at «Vi snart alle vil leve i en stor europeisk by som vil tilhøre alle etniske minoritetsgrupper, akkurat som New York». En by de beskriver som en «Vibrant metropol og smeltedigel».

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Relatert:

Exit mobile version