Site icon Lykten

Nyheter NRK hoppet over

17 ÅR GAMMEL DRAPSMANN. BARE EN AV NYHETENE NRK IKKE HAR FORMIDLET TIL SINE LESERE ELLER SEERE. (Foto: Politiet).

Fyrte av 15 skudd inne på tettpakket lekeland – foreldre kastet barna ut av vinduer

Et lekeland fullpakket med barn og familier ble utsatt for skyting i midten av forrige måned. Fem personer skal ha blitt skutt, hvorav en døde, mens fire andre måtte behandles for skuddskader på sykehus.

I kaoset da den 17-årige Jamel Barnwell begynte å skyte og drepe uskyldige mennesker inne på lekelandet, skal foreldre ha knust ruter og kastet barna sine ut av lekelandet for å redde livene deres. Politiet har arrestert Jamel Barnwell, men etterlyste ytterligere to menn som kom inn på lekelandet med ham.

Totalt skal Jamel ha avfyrt 15 skudd inne på lekelandet. Den drepte skal være i familie med Jamel.

Fotballspiller fengslet i 10 år for voldtekt

Den tidligere Bristol City keeperen, Alhaji Sesay (22) ble nylig dømt til 10 års fengsel for å ha overfalt og voldtatt en kvinne inne på et toalett på en nattklubb i byen Bristol i juli, 2019. Sesay spilte også for landslaget til Sierra Leone.

Kvinnen klarte å si fra til vaktene på klubben etter voldtekten og Sesay ble kort tid etterpå pågrepet og arrestert av politiet. Hans bevegelser ble også fanget av overvåkingskameraer inne på nattklubben der man ser han beveger seg mot kvinnetoalettet før overfallet og voldtekten.

Sesay skal også ha vært involvert i flere overfall på kvinner i andre byer i England. Han ble omtalt av politiet som en «seksuell overfallsmann».

Afroamerikanere ramponerte og slåss under «Spring Break»

Innsatsstyrken og politiet måtte settes inn da store mengder med afroamerikanere gikk amok på den såkalte «Spring Break»-festen i Miami, Florida. Massene nektet blant annet å gå hjem klokken 20.00 slik reglene var satt av byen og borgermesteren i forbindelse med korona-pandemien. Man startet i tillegg en rekke store slagsmål ute på byen, der man ikke bare gjøv løs på hverandre, men også ødela stoler, bord, vinduer og annet inventar, samt forlot restaurantene uten å betale. En video viser også hvordan det blir skutt med automatvåpen midt i en befolket gate.

Afroamerikansk mann (51) ropte rasistiske slagord og knivstakk 12-årig gutt på McDonalds

Charles Edward Turner (51) skal ha vært inne på en McDonalds i den amerikanske byen Pittsburgh da han uten forvarsel gikk amok med rasistiske skjellsord og trakk et knivlignende formål. Han angrep og knivstakk en 12-årig gutt i nakken, bet en annen kunde så hardt i armen at han blødde. og gikk til angrep på politiet da de ankom restauranten. Gutten måtte på sykehus og ble omtalt som «i stabil tilstand» av lokale medier etter angrepet.

«Hvite djevler», «Hvite satan» og «Hvite ni**ere», skal den afroamerikanske rasisten ha skreket ut mens han gikk amok inne blant gjestene.

Han er siktet for blant annet drapsforsøk og grovt overfall. Politiet har imidlertid ikke siktet den rasistiske mannen for rasisme eller hatefulle uttrykk.

Exit mobile version